Katie Holmes nem bírja magán a melltartót - Fotó!

Forrás: AFP/Chris Delmas/Chris Delmas -
mell melltartó Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő mostanában sokkal jobban szereti, ha a kebleit nem szorítják össze a melltartó kapcsai. A meleg nyárias időben még kevésbé volt kedve a melleit megzabolázni.

A sztár nem először hanyagolja a melltartó viselését, ahogy kezd az idő egyre melegebbre fordulni, úgy feledkezik meg egyre többször alsóneműjéről a sztár. Katie mellbimbói legutóbb csaknem átszúrták a pólóját, láthatóan ezúttal jobban ügyelt rá, hogy kellemesebb legyen a megjelenése még melltartó nélkül is.

Forrás: NORTHFOTO
"Ha más nincs, kiveszem idő előtt" - Férfivallomások a gumi óvszerről (18+)http://www.life.hu/intim/20160403-a-pasik-es-a-gumi-ferfivallomasok-az-ovszerrol-kondomrol-ruhellem-a-tudatot-hogy-ratapad.htmlMáig a legelterjedtebb védelem a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen is, egyre kényelmesebb és minőségibb verziókkal állnak elő a gyártók, a pasik viszonya az óvszerhez mégis minimum ellentmondásos. Miért utálják, és miért nem, ki hogyan van vele? Megkérdeztünk néhány férfiút a témáról. Intim--Aggass falloszt! Péniszfesztivált rendeztek Japánbanhttp://www.life.hu/intim/20160404-penisz-fesztivalt-rendeztek-japanban-ahol-mindenki-falloszokat-aggatott-magara.htmlAz biztos, hogy ennyi nemi szervet egy helyen ritkán látni, a mulatságon ugyanis az a szokás, hogy mindenki falloszokat aggat magára. Intim-- Kulcsár Edináéknál eljegyzés várható?http://www.life.hu/intim/20160404-lehet-hogy-hamarosan-eljegyzik-kulcsar-edina-szepsegkiralynot.htmlA műsorvezető három hónapja van együtt párjával, Andrissal. Edina az utóbbi időben rengeteget költözött, éppen ezért édesanyja kikötötte, most már csak akkor költözhet el, ha gyűrű van az ujján vagy baba van a hasában. Intim--Kim Kardashian és Kanye West házasságát új házuk sem menti meghttp://www.life.hu/intim/20160404-kim-kardashian-es-kanye-west-elkoltoztek-de-kapcsolatukon-csak-rontott-az-uj-haz.htmlA sztápár új otthonra lelt, de a hatalmas kastélyban sem találják boldogságukat. Eddig Kim édesanyja segített elsimítani a vitákat, ám a költözéssel minden megváltozott. Intim--Vajon mire gondolnak a férfiak az első randin?http://www.life.hu/intim/20160404-ezeken-kattognak-a-ferfiak-mikozben-eloszor-beszelgettek.htmlSzex, szex, és szex - gondolhatnánk. Ám egy kutatás szerint, hozzánk hasonlóan ők is az apró jeleket keresik, hacsak nem azon kapjuk őket, hogy miközben mesélünk, a tekintetük szép lassan a dekoltázsunkra vándorol. Ha ez így van, akkkor az első mondat lép érvénybe... Intim--Drew Barrymore: "A válás után is megy tovább az élet"http://www.life.hu/intim/20160404-drew-barrymore-harom-ev-utan-elvalik-a-szineszno-eloszor-nyilatkozott-az-ugyben.htmlA színésznő és férje, Will Kopelman három év után válnak el egymástól. A sztár egy tengerentúli magazinnak őszintén nyilatkozott az érzéseiről. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.