A kétgyerekes édesanya napokban megjelent cikke hatalmas felháborodást okozott az egész interneten.

A 37 éves, kétgyerekes Stephanie Land állítja: azt tervezi, vibrátorokat vásárol 8 és 1 éves kislányainak.

Forrás: Twitter/Stephanie Land

A Montanában élő újságírónő reméli, hogy a szexjátékszerek, és a hozzájuk mellékelt kopottas felvilágosító könyve által sokkal kevésbé "csábítónak" találják majd a szexet, mert tudni fogják, hogyan szerezzenek örömöt saját maguknak.

A korábban bántalmazott kapcsolatban élő Stephanie, akinek írása a She Knows nevű oldalon jelent meg, állítja: 17 éves korában igazi szexfüggő volt, mert fogalma sem volt a maszturbálásról. Ezt szeretné két lányával megismertetni, hogy később ne essenek az ő hibájába.

Remélem, a lányom képes lesz nemet mondani, aztán pedig igent akkor, amikor készen áll rá. Remélem, hogy elakadó lélegzettel, hangosan mondja ki az igent, és kényszerből és félelemből mond nemet. Szeretném, ha észbontó és csodálatos szexben lenne része, de addig nem fogja tudni, hogyan csinálja, amíg magán nem tanulja meg" - írja Stephanie, akinek cikke hatalmas felháborodást keltett az interneten. Valaki vegye gondozásba a gyerekeit!Szomorú próbálkozás a figyelemfelkeltésre, ha a saját gyerekeidet használod fel rá. Azonban olyan is akadt, aki a médiát hibáztatta azért, mert nem jól ért célba Stephanie üzenete:

"Ez nem azt jelenti, hogy most fog vásárolni nekik vibrátort, hanem majd akkor, amikor elég idősek lesznek hozzá, és tudnak már gondolkodni szexuális jellegű kapcsolaton.Bár én magam nem vennék a gyerekemnek, de nyitott és őszinte leszek vele, hogy ne kerüljön olyan helyzetbe tinédzserként, amelybe nem kellene.