Lányok! Itt a punci feliratú póló, és vadul döngeti a tabuk kapuját

Forrás: Je Sius Belle -
tabu póló punci nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy cég megelégelte, hogy irulunk és pirulunk, ha a nemi szervünkről van szó, és persze azt, hogy ha ki kell mondani, hogy mi is ott az a micsoda a lábunk között, akkor csak elmormolunk valami körülírást, vagy egy apró kis sóhaj távozik a főnév helyett.

Legyünk őszinték magunkhoz: mi, nők, sokkal szemérmesebbek vagyunk, már ha a nemi szervünkről van szó.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

És most következzen a "legyünk őszinték" második opciója: az Idelyn női ápoló termékeket gyártó cég ugyanis úgy döntött,

elég volt a szégyenlősködésből!

Felmérték, hogy mi a nők legnépszerűbb szava a déli fertályukra, majd a Je Suis Belle nevezetű magyar márkával karöltve közösen terveztek egy pólót, ami elég beszédesre sikeredett. A pólóra ugyanis a nemi szerved neve kerül, mármint az a szó, ahogy te becézed a te kis drágádat.

Forrás: Je Sius Belle

Ráadásul

a pólók ára mindössze annyi, hogy merd a nevén nevezni a saját nemi szervedet!

„Nagyon tetszett ez a kezdeményezés! Amikor megkeresett minket a márka, azonnal éreztük, hogy beleillik a Je Suis Belle imidzsébe, szemléletébe, és már alig vártuk, hogy elkezdhessük a közös munkát!” – mondta Kis Tibi, a Je Suis Belle tervezője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.