Medveczky Ilona: “Cafatokban vagyok érzelmileg”

Forrás: MTI/Földi Imre -
Medveczky Ilona udvarló szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi udvarlójával fog hamarosan találkozni Medveczky Ilona, akire rá is fér a társaság, hiszen nagyon régóta él egyedül. Kikészítették az elmúlt évek, de most lehetősége van egy kis boldogságra. A szállodai szoba már le van foglalva, csak őket várja, hogy kikapcsolódhassanak.

Régi udvarlóját várja nagy lelkesedéssel Medveczky Ilona, akit annak idején visszautasított. A táncművész azért vetett véget a kapcsolatnak, mert a gyűrű, amivel eljegyezte a férfi, hamis volt. Kiderült, hogy nem briliáns van a foglalatban, pedig ezzel hitegette a titokzatos illető. Medveczky Ilona becsapva érezte magát, és ezért szakított, most mégis várja a találkozást.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Olyan szinten cafatokban vagyok érzelmileg, lelkileg, olyan szinten kikészített az utóbbi négy év!

Lehet, hogy most fizetek meg azokért, akiket mosolyogva visszautasítottam annak idején" mondta Medveczky Ilona a hot! Magazinnak. A táncművésznek most van lehetősége arra, hogy felfrissítsen egy régi kapcsolatot. Megkereste egykori udvarlója, akivel hamarosan találkozni is fognak. "A szállodai szoba le van foglalva" - mondta a művésznő, aki alig várja, hogy találkozzanak. "Végre nekem is lenne kivel beszélgetnem, volna kiről gondoskodnom" - vallotta Medveczky Ilona, aki nemrég balesetet szenvedett, ami miatt már az is megfordult a fejében, hogy eladja a villáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.