Beatrix yorki hercegnő párkapcsolat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő és kedvese, Dave Clark 10 év után intett búcsút egymásnak. 

Bennfenntesek szerint a pár egy hónapja döntött a különválás mellett, de ez nem volt könnyű: 10 évig voltak együtt, így alaposan át kellett beszélniük, ki mit vár a jövőtől.Végül megállapodtak abban, hogy mindkettőjüknek egy kis magányra, szabadságra van szüksége, így már nincsenek együtt.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Chris Jackson

A hercegnő szülei és az egész angol udvar csalódottak: András herceget és Sarah yorki hercegnét, illetve Beatrix testvérét, Eugéniát sokként érte a szakítás híre, mert nagyon számítottak arra, hogy Dave a családjuk része lesz. Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy Beatrix hergecnő királyi nagyanyja, Erzsébet királyné mit szól a frigy felbontásához.

Így élveznek el legkönnyebben azok a nők, akik szűkebbek odalent (18+)http://www.life.hu/intim/20160807-krisztian-es-dori-kiprobalta-close2you-flores-piccolo-szexteszt-hangjegyekbe-oltott-elvezet.htmlA klasszikus, csiklóizgatóval ellátott vibrátorok piacán lépett szorítóba bő másfél évvel ezelőtt a Close2You egyik legnépszerűbb terméke, amelyre kedvező árszabása és visszafogott mérete miatt annak idején tesztelőink, Krisztián és Dóri is azonnal lecsaptak. Az eltelt időszak alatt Dóri lelkesedése nem hagyott alább a kis virgonc iránt, így az időről időre újból az ágyukban landol. IntimOrigoKéssel kényszerítettek orális szexre egy nőt Pápán (18+) http://www.life.hu/intim/20160807-kessel-kenyszeritettek-oralis-szexre-egy-not-papan-fenyes-nappal-a-no-elmenekult.htmlAugusztus 5-én, 12:00 körül az említett férfi a pápai Várkertnél leszólított egy nőt, akit aztán a földre rántott, leszorította, majd egy késsel arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki - közölte a police.hu. IntimThinkstockEnnyi a női orgazmus? http://www.life.hu/intim/20160806-mi-a-noi-orgazmus-evolucios-hattere.htmlÚgy néz ki, hogy a női orgazmus egy örömteli evolúciós mellékhatás, amely valaha az ovulációt segítette – derül ki egy friss kutatásból, amelyet emlősökön végeztek. Intim--Hoppá! Apáti Bence nem akarja elvenni párját?http://www.life.hu/intim/20160806-apati-bence-a-korabbi-csalodasok-miatt-nem-akarja-elvenni-a-parjat-video.htmlA Kismenők egykori zsűritagja évekkel ezelőtt nehezen viselte a szakítást, így bár imádja a jelenlegi kedvesét, mégis várni szeretne az esküvővel. Intim--Kínai bordélyházat számoltak fel a rendőrök Budapest VII. kerületében (18+)http://www.life.hu/intim/20160806-kinai-bordelyhazat-szamoltak-fel-a-rendorok-budapest-vii-keruleteben-a-rendorok.htmlEgy kínai férfi által üzemeltetett bordélyházat számoltak fel a rendőrök Budapest VII. kerületében, a 42 éves kínai üzemeltető ellen kerítés és prostitúció elősegítése miatt folytatnak eljárást.IntimThinkstockKemény és kielégítő szexre vágysz? Íme, 4 tipp kezdőknek! (18+)http://www.life.hu/intim/20160805-kemeny-es-kielegito-szexre-vagysz-akkor-ime-4-tipp-kezdoknek.htmlVan egy olyan világ, amelyben nincs helye a gyengédségnek, a becéző szavaknak. Pofonok csattannak, ostorok büntetnek, és férfiak önszántukból szenvednek láncra verve, hogy azután a megaláztatás közben kielégüljenek. Ha be akarsz kukkantani ebbe a világba, akkor először inkább olvasd el a cikkünket! IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.