Hatalmas szerszáma miatt verte meg a feleség újdonsült férjét

Forrás: Thinkstock -
hímvessző méret házasság verés feleség szex férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak még olyanok, akik várnak a szexuális együttléttel a házasságig, így tett az a fiatal pár is, akinek a nászéjszakája nem éppen úgy alakult, ahogy azt elképzelték. A feleséget ugyanis sokkolta férje hatalmas szerszáma, és megverte újdonsült hitvesét.

Nem azt kapták a nászéjszakától, amit vártak. Groom Mnombo Madyibi focista és felesége úgy döntöttek várnak az első szexuális együttléttel a házasságig, de hatalmas pofára esés lett a vége. A szűz feleség ott szembesült először férje hatalmas szerszámával, és megverte miatta újdonsült hitvesét. A szomorú focista számolt be az esetről, de leszögezte, ettől még szereti a párját.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Minden remekül ment, élvezte az előjátékot, de

abban a pillanatban elszabadult a pokol, amikor levettem az alsónadrágomat"

- mondta Madyibi, aki folytatta volna az együttlétet, de a felesége megharapta a fülét. "Mielőtt feleszméltem volna, széttört a fejemen egy üveg bort is, és

megpróbált megfojtani a plüss macival, amit tőlem kapott korábban"

- ecsetelte a történteket a férj, aki nem akar vádat emelni felesége ellen, inkább tanácsadásra mennek - írja a Daily Mail.

"Nem szégyellem magam, és nem vagyok zavarodott sem" - szexualitásáról mesélt Kristen Stewarthttp://www.life.hu/intim/20161012-szexualitasarol-meselt-kristen-stewart-szineszno-az-alkonyat-sztarja.htmlKristen Stewart színésznő, az Alkonyat sztárja végleg maga mögött hagyta a férfiakat. Ugyan évekig járt filmbéli partnerével, Robert Pattinsonnal, mostanra nagyot fordult vele a világ. A színésznő mint mindig, most is nyíltan, szégyenérzet nélkül vallott nemi hovatartozásáról. IntimOrigoOlyan férfi kell, aki az öklével dörzsöli a mellbimbót?http://www.life.hu/intim/20161010-jodi-ellen-malpas-egy-ejszaka-igerete-brit-iro-szerint-szenvedellyel-kell-megszerezni-a-noket.htmlA külföldi és a hazai romantikus irodalom A szürke ötven árnyalata óta ontja magából az újabbnál újabb erotikus regényeket, amelyek valahol mélyen mind ugyanolyanok. Érzelmi dementorok, újraálmodott Christian Greyek csábítják el a világ nőit, akik még mindig elhiszik ezeket a nem e világi szexmeséket. De mégis mi olyan szexi bennük? Megkérdeztem egy szakértőt. Intim--VV Gina cickókat és popsit is villantott: VIDEÓ! (18+)http://www.life.hu/intim/20161011-valovilag-8-vv-gina-cickokat-es-popsit-is-villantott-ime-a-video.htmlNagyon igyekezett szegény pára, hogy ne mutasson magából semmit, végül azért mindene kilátszott. Intim--Így vonatozott Szinetár Dóra és Makranczi Zalán az esküvőjükön: Videó!http://www.life.hu/intim/20161011-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-igy-vonatoztak-az-eskuvojukon-video.htmlNem mutogattak róla képeket, de imádták azt a napot, amikor egybekeltek.IntimOrigoVV Ati: "Megdugom a Micit"http://www.life.hu/intim/20161011-valovilag8-vv-ati-kozolte-hogy-megdugom-a-micit-a-lany-erre-kiakadt.htmlVV Ati és Mici között olyan, mintha lenne valami, pedig vélhetően csak a szexhiányuk és a kiéhezettségük hajtja őket egymáshoz. Most azonban Ati olyat mondott, amit a lány kikért magának. IntimOrigoZavaró kamatyzaj! Megint túl hangosan szexeltek a Star Academy-benhttp://www.life.hu/intim/20161011-padar-alexandra-es-kelemen-laci-a-star-academyban-hangosan-szexeltek.htmlNem ez volt az első eset, hogy Alexáék pásztorórája zavarta az akadémia lakóit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.