Vannak még olyanok, akik várnak a szexuális együttléttel a házasságig, így tett az a fiatal pár is, akinek a nászéjszakája nem éppen úgy alakult, ahogy azt elképzelték. A feleséget ugyanis sokkolta férje hatalmas szerszáma, és megverte újdonsült hitvesét.

Nem azt kapták a nászéjszakától, amit vártak. Groom Mnombo Madyibi focista és felesége úgy döntöttek várnak az első szexuális együttléttel a házasságig, de hatalmas pofára esés lett a vége. A szűz feleség ott szembesült először férje hatalmas szerszámával, és megverte miatta újdonsült hitvesét. A szomorú focista számolt be az esetről, de leszögezte, ettől még szereti a párját.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Minden remekül ment, élvezte az előjátékot, de abban a pillanatban elszabadult a pokol, amikor levettem az alsónadrágomat" - mondta Madyibi, aki folytatta volna az együttlétet, de a felesége megharapta a fülét. "Mielőtt feleszméltem volna, széttört a fejemen egy üveg bort is, és megpróbált megfojtani a plüss macival, amit tőlem kapott korábban" - ecsetelte a történteket a férj, aki nem akar vádat emelni felesége ellen, inkább tanácsadásra mennek - írja a Daily Mail.