Rátörték a hotel vendégei az ajtót a hangosan szexelő párra

Kína szex hangos szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár annyira élvezte a szexet, hogy megfeledkeztek arról, hol is vannak. A szomszéd szobában megszálló férfi azonban nem tűrte a kiszűrődő hangokat: a szálló többi vendégével betört a párhoz és kirángatták őket szobájukból.

A pár melletti szobában megszálló Zhang felébredt a hangos zajokra. A folyosóra is kiment, hogy szóljon nekik, de nem kapott választ.

Egy vállfával kezdte verni a szoba ajtaját, majd próbálta berúgni azt.

Egy idő után a szálló többi vendége is már a folyosón volt, végül betörték a pár ajtaját és kirángatták őket szobájukból. A balhé még a hotel halljában is folytatódott. Végül a kínai rendőrség tett pontot az ügy végére.

Az incidens október 13-án történt, de a hotel biztonsági kamerájának megdöbbentő felvételeit csak most hozták nyilvánosságra.

Minden férfi szemét, minden jó pasi foglalthttp://www.life.hu/intim/20161016-minden-pasi-szemet-ot-hazugsag-amivel-a-szinglik-altatjak-magukat-a-ferfiakrol-es-a-szerelemrol.htmlManapság igen komoly kihívás a randizástól eljutni az együttélésig (és a házasságig), ami sok nő számára nemcsak célkitűzés, hanem egyfajta életstílus. Azt gondolnánk, a szinglik rutinosan mozognak az ismerkedés világában, a valóság ezzel szemben az, hogy a többség hibát hibára halmoz, és még mindig nem érti, miért nem jön össze a nagy szerelem. És miközben azon keseregnek, hogy a sokadik próbálkozásuk is kudarcot vallott, hazudnak önmaguknak a miértekről... IntimOrigoÍgy lehet párbajt nyerni: Zseraldin puncit villantott a győzelemért? (18+)http://www.life.hu/intim/20161016-valovilag-8-vv-zseraldin-puncit-villantott-a-gyozelemert-igy-lehet-parbajt-nyerni.htmlMint ismeretes, a ValóVilág 8 ma esti párbaján VV Zseri és VV Mici csapnak majd össze. És persze mindkét versenyző igencsak kitesz magáért, hogy őrá szavazzanak a nézők. Intim--A dús idomú Mici hagyta, hogy Gina jól megcsöcsöréssze: VIDEÓ! (18+)http://www.life.hu/intim/20161016-valovilag-8-vv-mici-hagyta-hogy-gina-jol-megcsocsoressze-ime-a-video.htmlHang sajnos nincs abban a kisfilmben, melyben a friss beköltöző, Gina nyomkodja a dús idomú Mici melleit. Pedig bizonyosan elmés párbeszéd zajlik a mintavétel alatt is. Intim--Szex a pilótafülkében: Munkaidőben csalta férjét a légiutas-kísérőhttp://www.life.hu/intim/20161015-munkaidoben-pilotakkal-csalta-ferjet-a-legiutas-kisero.htmlTöbbször is megcsalta férjét munkaidő alatt a holland Transavia légitársaság légiutas-kísérője. A csalfa feleség félrelépései a digitális naplójából derültek ki, amire a férje talált rá. Az ügy pikantériája, hogy a felszarvazott férfi az egészet nyilvánosságra akarja hozni. Intim--Miért kell választanom a gyerek és a jó szex között?http://www.life.hu/intim/20161012-szex-a-gyerekvallalas-utan-terhesseg-szules-es-neveles-a-kicsi-mellett.htmlA kezdeti tüzes nemi élet után a libidó is csökken, ahogy telik az idő egy kapcsolatban. A legnagyobb változás azonban akkor áll be, amikor a terhesség miatt leáll a babaprojekt, a szülés, a gyermekágyi időszak és a gyereknevelés káoszában pedig már csak emlékként gondolunk a szexre. Ennek azonban nem muszáj így lennie. Intim--Dögös papák aputestben - Mert nem csak a kockás a szexi!http://www.life.hu/intim/20161011-aputestu-sztarok-adam-sandler-vince-vaughn-christian-bale-russel-crowe-pierce-brosnan.htmlLeonardo DiCaprio volt az első aputestű sztár, Mackenzie Pearson pedig az az egyetemista lány, aki kitalálta a dadbod kifejezést, és elterjesztette a világban. Azóta van már aputestalkatú Ken baba, és a nők gondolatban felkészültek arra, hogy az ő pasijuk is így végzi majd. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.