Párkapcsolati asztrológia! A bakok hűségesek, a rákok nem szexelnek az első randin

Forrás: Thinkstock -
asztrológia párkapcsolat felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha tartós kapcsolatról van szó, a bakok verhetetlenek, ugyanis kétharmaduknak volt már 7 évnél is hosszabb kapcsolata. A vízöntők, a mérlegek és az ikrek elsősorban a másik adatlapján található leírás alapján választanak partnert, addig a bikák, a nyilasok és a szüzek főként a képeket nézik meg. Lássunk egy kis párkapcsolati asztrológiát!

Eltérés mutatkozik a csillagjegyek közt azzal kapcsolatban is, hogy mennyire fontos, hogy a társuk tudatosan építse a karrierjét. Míg a bakoknak és a halaknak ez kifejezetten fontos, addig a mérlegek és a kosok antikarrieristának tűnnek. A legfrissebb párkapcsolati asztrológiai felmérésből az is kiderült, hogy legkevésbé a szüzek és rákok vannak benne az első randis szexben. De ne szaladjunk ennyire előre!

Kevés az olyan ember, aki élete során egyszer sem olvasta el a saját csillagjegyére vonatkozó jellemzést, és ne érezte volna úgy, hogy az bizony tényleg a veséjébe lát. A többség (legalábbis a nők biztosan) társkereséskor kideríti a másik csillagjegyét, és akarva-akaratlanul is tulajdonságokat, személyiségjegyeket társít hozzá, mérlegelve, hogy vajon összeillik-e a saját horoszkópjával. A Lovebox társkereső több mint 5000 felhasználót kérdezett meg párkapcsolati kérdésekről, a csillagjegyek szerinti elemzésből pedig kiderül,

igazak-e a horoszkóp által meghatározott jellemzők.

A virtuális ismerkedés és flörtölés látszólagos előnyei elvitathatatlanok Forrás: Thinkstock

Ismerkedés

Arra a kérdésre, mi számít jobban a másik adatlapján a vízöntők, a halak, a kosok, az ikrek, az oroszlánok, a mérlegek és a skorpiók többsége is azt válaszolta, hogy a profiladatok és a személyes bemutatkozó a másik adatlapján. Ezzel szemben a bakok, a bikák, a rákok, a szüzek és a nyilasok inkább a fényképek alapján választanak randipartnert magunknak.

Nemek szerinti bontásban megvizsgálva a kérdést az derült ki, hogy a nők 60%-a a leírásra és az adatokra fordít nagyobb figyelmet, a férfiaknak viszont a fényképek is ugyanolyan mértékben számítanak. Egy biztosnak tűnik tehát: a halak vagy a vízöntő csillagjegyű hölgyeket inkább egy megnyerő bemutatkozó szöveggel tudjuk levenni a lábukról.

Elvárások

Bármilyen csillagjegyről is legyen szó, a társkeresők többsége elvárja leendő párjától az anyagi függetlenséget.

Legkevésbé a vízöntők, a halak, az ikrek, a rákok, a mérlegek és a skorpiók nyitottak a másik pénzügyi támogatására, ellenben minden ötödik oroszlánnak ez nem okozna túl nagy fejfájást.

Vannak, akik tudatosan kizárják a második esély lehetőségét Forrás: Thinkstock

Arra is kíváncsiak voltak, hogy társkereséskor mennyire fontos szempont, hogy partnerünk karriert építsen. A bak, a halak, az oroszlán, a szűz, a vízöntő, a bika, az ikrek, a rák és a skorpió csillagjegy szülötteinek ez alapvető elvárás, ám a nyilasok, a mérlegek és a kosok saját elmondásuk szerint inkább antikarrieristák.

Szintén eltérés mutatkozik a különböző horoszkópok alapján abban a kérdésben, hogy randiznánk-e nálunk kevésbé művelt személlyel. Az ikrek, a vízöntő, az oroszlán, a kos, a skorpió, a nyilas, a szűz és a bak számára ez egyáltalán nem akadály, ellenben a mérlegek, a rákok, a bikák és a halak szemében ez gyakorlatilag nullára csökkenti a személyes találkozó esélyét. Nem árt észben tartani azt is, hogy ez elsősorban a nők számára kizáró ok, a férfiak jóval nyitottabbak e téren.

Mérföldkövek

A felmérésből kiderült, hogy minden csillagjegy szülötte úgy véli, hogy az első randinak 1-2 levélváltás után jön el az ideje. A bakoktól a nyilasokig abban is egyetért mindenki, hogy a csók már a legelső találkozón beleférhet. E téren a kosok és a nyilasok a legbevállalósabbak, a vízöntők pedig a legóvatosabbak.

Melyik csillagjegy a legszigorúbb? Forrás: Thinkstock

Az első szeretkezéssel kapcsolatban már más a helyzet. A legelső randin ez a szüzek és a rákok

számára szinte teljesen kizárt, és a többség úgy gondolja, először néhány találkozó után jöhet a szex.

A vízöntők, a rákok, az oroszlánok és a mérlegek ugyanakkor általában tovább várnak, szerintük pár hét után jön el az első alkalom ideje, a bakok ötöde pedig több hónapig vár az első szeretkezéssel. A felmérés szerint a bakok nem csak a fenti kérdésben egyedülállóak. Az ő körükben a legmagasabb azoknak az aránya, akiknek a leghosszabb párkapcsolata több mint 7 évig tartott. A bikák, a vízöntők, a skorpiók, a kosok, a halak és a mérlegek kétharmada szintén túl van már egy hosszú kapcsolaton, csakúgy, mint a szüzek, az ikrek és a nyilasok fele.

Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?

A házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.