A híres műsorvezető kendőzetlen őszinteséggel mesélt a szexről, sőt, még a saját szexuális életéről is. 

Az indiai kultúrából fakadóan Joshi olyan szellemben nevelkedett, melyben az intimitásról sokkal szabadabban lehetett beszélni, mint itt, nálunk. Ennek ellenére Joshi lányai inkább az anyjuktól kérnek szexuális jellegű tanácsokat, ami rendben is van, hiszen a nők egymás közt olykor jobban meg tudnak nyílni. 

Joshi Bharat őszintén mesélt a szexuális életérőlForrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

Ám sokan keresik fel Joshit intim problémákkal, és a 62 éves férfi többeknek is ajánlotta már a tantrikus szex kipróbálását, elsajátítását. 

"A tantrikus szex nem a szexről szól, hanem a mentális állapotról, a test kémiájáról és a két ember mágnesterének egyesítéséről. Ugyanakkor a tantrikus szex nem ismeri a tabukat. Ez nálam nem egy berögzült szöveg, én ezt megtapasztaltam" - mondta a híresség. 

Joshi szerint ilyen élményeket átélve a válságban lévő párok félre tudják tenni a sérelmeiket, és csak az érzelmeikre hagyatkozva időt tölteni egymással, ami sokat segíthet a kapcsolat megjavításában

"Én az a típusú férfi vagyok, akinek a szexualitás többről szól a testiségnél. Ez már fiatalabb koromban is így volt, és az évek alatt nem változott" - éppen ezért Joshit egyáltalán nem zavarta, hogy 20 évesen még szűz volt. Hiszen ahonnan ő jött, ott nem divat az egyéjszakás kalandozás.

"Magyarországon már másfajta ingerek értek, egy szabadabb hozzáállás, mégsem habzsoltam az élvezeteket, mert nem hittem az egyéjszakás kapcsolatokban" - írta meg a hot!Magazin.