Egy tampon felhelyezése is pokoli fájdalmat jelentett Karen Buono számára, aki vaginizmusban szenvedett. Állapotát sokáig nem diagnosztizálták, úgy gondolta, hogy a fejében lehet a baj. Ám rátalált a gyógymódra, így 32 évesen férjével elveszíthette szüzességét. 

Tizenhat éves korában próbálkozott először a szexszel Karen Buono, ám partnere nem tudott behatolni, azt mondta, olyan mintha egy téglafalat ütne. Karen azt hitte, a fejében van a probléma, pedig vaginizmusban szenvedett. Még egy tampon felhelyezése is pokoli fájdalommal járt számára - írta a Metro

4 hónapos kezeléssel gyógyították ki a nőt a vaginizmusból (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Húszas éveiben újra próbálkozott a szexszel, ám ugyanaz lett az eredmény. Igyekezett ellazítani izmait, sikertelenül. Úgy döntött, az intim együttlétekkel megvárja a házasságot. Férjhez ment, ám a megfelelő alkalom még mindig nem jött el. Végül megtalálta a megfelelő orvost, Dr. Lynn Deanget. Egy négyhónapos kezelést követően Karen képes volt arra, hogy ágybabújjon férjével. 

"Vártam még néhány hetet, hogy megbizonyosodjak róla: kész vagyok. És akkor egy éjjel a férjem és én a kanapén szeretkeztünk. Működött és végre szexeltem. Nem tudtam felhívni. Utána felhívtam az orvosomat, hogy elmondjam, sikerült" - mesélte Karen, aki ma már teljes életet él.