Saját magán mutatja be fehérnemű-kollekcióját Rihanna: videó

szexi melltartó videó Rihanna fehérnemű-kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna saját magán mutatja be fehérnemű-kollekcióját. Egy szexi videót is feltöltött a közösségi oldalára.

Mint arról már a Life.hu beszámolt, az utóbbi időben igencsak felszaladtak a pluszkilók Rihannára. Természetesen az énekesnő így is csodásan mutat, a nők többsége irigykedve nézi kerekded idomait.

A világsztár nemrég piacra dobta saját fehérnemű-kollekcióját, és most úgy gondolta, saját magán is bemutatja a nagyközönségnek. Egy videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen melltartóban riszálja magát. A felvétel már most 1 millió lájkot kapott.

ready to lounge in the new basics coming tomorrow?! #XtraSavage members get exclusive access to shop first! @savagexfenty

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Jay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180727-jay-z-es-beyonce-a-vilag-leggazdagabb-celebparja.htmlBeyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja. TV + SztárokOrigoSir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Selena Gomez megdöntötte Beyoncé rekordjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-selena-gomez-megdontotte-beyonce-rekordjat-instagram.htmlSelena Gomez rekordot döntött az Instagramon: mindössze 13 perc kellett neki ahhoz, hogy friss fotójával 1 millió lájkot begyűjtsön. Ezzel az eredménnyel Beyoncét utasította maga mögé. TV + Sztárok--Channing Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--Pataki Zita Madridban nyaral férjével - városnézés közben megmutatta szexi lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-pataki-zita-madridban-nyaral-ferjevel-varosnezes-kozben-megmutatta-szexi-labait-foto.htmlPataki Zita férjével nyaral Madridban, ahonnan szuper képeket posztolnak. Az időjárásjelentő ezúttal szexin pózolt férje kamerája előtt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.