Pénzt vagy éveket! szex szüzesség Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intim titokról rántotta le a leplet Király Viktor: ekkor vesztette el a szüzességét.

Az énekes még az intim titkait is hajlandó volt kiteregetni a Pénzt vagy éveket! című műsorban, ráadásul nem is kellett annyira noszogatni. Egy kis nyomás hatására bevallotta, hogy milyen mérföldkő történt az életében 16 éves korában. „Akkor veszítettem el a szüzességemet" – vallotta be Király Viktor, amihez a műsorvezető csak gratulálni tudott.

Fiataloknak ad szextanácsot Kovi: vlogot indított (18+)http://www.life.hu/intim/20190507-fiataloknak-ad-szextanacsot-kovi-vlogot-inditott.htmlKovi, az egykori pornófilmes vlogot indított, méghozzá azért, hogy szextanácsokat, felvilágosítást adjon a fiataloknak. IntimOrigoMiley Cyrus az ágyban pózol: meztelen melleit a kezével takarjahttp://www.life.hu/intim/20190507-miley-cyrus-az-agyban-pozol-meztelen-melleit-a-kezevel-takarja.htmlMiley Cyrus megint megmutatta vad és szexi oldalát: meztelen mellekkel pózol az ágyban. Intim--Pucér mellet villantott Sharon Stone – fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20190507-pucer-melleket-villantott-sharon-stone.htmlSharon Stone 61 évesen villantotta meg mellbimbóit egy magazin címlapján. IntimOrigoA női fenék ihlethette a szív formájáthttp://www.life.hu/intim/20190506-a-noi-fenek-ihlethette-a-sziv-formajat.htmlKiderült, honnan eredhet a szív formája. IntimOrigoEzek lehetnek a jelei annak, ha megcsal a barátnődhttp://www.life.hu/intim/20190506-ezek-lehetnek-a-jelei-annak-ha-megcsal-a-baratnod.htmlNem vagy benne biztos, hogy a barátnőd őszinte hozzád? Most eláruljuk, mi az az 5 jel, ami arra utalhat, hogy esetleg megcsal téged. Intim--Ezt tedd, ha úgy érzed, túl keveset szexeltek a pároddal (18+)http://www.life.hu/intim/20190505-ezt-tedd-ha-ugy-erzed-tul-keveset-szexeltek-a-paroddal.htmlRégóta együtt vagytok a pároddal, és azt vetted észre, hogy csökkennek a szexuális együttlétek? Eláruljuk, mit tehetsz annak érdekében, hogy az pozitív irányban változzon meg! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.