Ezt kapta a férfi, aki pénisznagyobbítót rendelt az interneten

Forrás: Shutterstock -
pénisz nagyító férfiasság nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénisznagyobbító szerkezetet rendelt az interneten egy maláj férfi, ám a cég jól átverte.

Egy maláj férfi nem volt elégedett a pénisze méretével, és az internetet böngészve talált egy olyan szerkezetet, amely állítólag képes megnövelni annak hosszát. Meg is rendelte az eszközt, ami nagyjából 30 ezer forintjába került.

Hamarosan hozta is a postás a csomagot, ám benne nem az szerepelt, amire számított. A cég átverte: ugyanis amikor kinyitotta, egy nagyítót talált benne.

A történetét megosztotta az interneten is, és most mindenki rajta nevet – számolt be róla az AsiaOne.

A férfit nagyon rászedték Forrás: Shutterstock
Pilát Gábor: Szeretet nélkül egy kapcsolat gonosszá leszhttp://www.life.hu/intim/20190520-pilat-gabor-a-boldogsagrol-szeretetrol-oszintesegrol-velemenyrol.htmlA párkapcsolat az emberi erény megnyilvánulása, ami a jóra való törekvésben mutatkozik meg. Nem mentség a felelőtlen viselkedésre, és nem azt jelenti, hogy soha nem kell bocsánatot kérni. IntimOrigoA repülőn elégítette ki a párját a nő – videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190528-a-repulon-elegitette-ki-parjat-a-no.htmlA repülő utasterében, mindenki szeme láttára elégítette ki a párját a nő. IntimOrigoLassan beköszönt a nyári pénisz ideje (18+)http://www.life.hu/intim/20190528-lassan-bekoszont-a-nyari-penisz-ideje.htmlHamarosan itt a nyár, és a férfiak legnagyobb örömére eljön a nyári pénisz ideje is. Intim--Nick Youngquest modell véletlenül megmutatta, mekkora a férfiasságahttp://www.life.hu/intim/20190528-nick-youngquest-modell-veletlen-megmutatta-mekkora-a-ferfiassaga.htmlA Paco Rabanne-nak is dolgozik a korábbi rögbijátékos, ma már modell, Nick Youngquest. A közösségi oldalán igen aktív, ám most egy olyan fotót osztott meg magáról, amelyen véletlenül a férfiasságát is megmutatta. Intim--Kiderült van-e kapcsolat a láb- és péniszméret között (18+)http://www.life.hu/intim/20190523-kiderult-van-e-kapcsolat-a-lab-es-peniszmeret-kozott.htmlKiderült, igaz-e a mondás, miszerint a nagy lábú férfiaknak nagyobb a férfiassága is. IntimOrigoNyertes Zsuzsa őszintén beszélt: az időskori szexről mondta el a véleményéthttp://www.life.hu/intim/20190521-nyertes-zsuzsa-oszinten-beszelt-az-idoskori-szexrol-mondta-el-a-velemenyet.htmlIdőskorban sem kell lemondani az intim örömökről – vallja Nyertes Zsuzsa színésznő. Élő adásban mondta el őszintén, szerinte egy bizonyos kor után mennyire van helye az emberek életében a szexualitásnak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.