Wolf Kati edzés közben is szexi - Így sportol otthon!

Forrás: LifeTV -
szexi edzés Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a felesleges energiákat edzéssel vezeti le a karanténban. Nem könnyű megszoknia az életébe beállt változást, de a mozgás sokat segít.

Wolf Kati elárulta, nagyon sokat pörgött a járvány előtt, amit élvezett is. Éppen ezért nehéz most megszoknia a lelassult életvitelt. Szerencsére megtalálta a módját, hogy levezesse a felgyülemlett energiákat: igyekszik minél többet sportolni. Erről meg is osztott egy fotót a rajongóinak.

„Alapvetően én rengeteget pörgök, és ezt szeretem is nagyon. Most viszont le kellett lassítanom a kis bio ringlispilt magamban, és ez azért nem mindig megy könnyen. De az edzőgépemen eltöltött órák most is nagyon sok felgyülemlett energiát és sok feszültséget segítenek kiengedni. Emellett persze baromira várom, hogy már színpadon rohangálhassak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.