Súlyos vádak: állatszex miatt megy bíróságra a híres felnőttfilmes (18+)

vád Emily Willis állatszex pornós bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két pornós, Gianna Dior és Adria Rae azt híresztelték kolléganőjükről, Emily Willisről, hogy egy fogatás során kutyával is szexelt. Emily úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot.

Emily Willis népszerű felnőttfilmes őgy döntött, hogy bepereli kolléganőit, amiért azzal vádolták meg, hogy kutyával szexelt. Willis szerint a vád sértő és undorító, ráadásul súlyos anyagi károkat okozott neki. Willist sokan felhívták, hogy igazak-e a vádak, neki pedig méltatlan módon magyarázkodnia kellett olyan vétség miatt, amit el sem követett. Most 5 millió dollár kártérítést követel Rae-től és Diortól az okozott károkért.

A feltételezések szerint a két másik pornós irigységből terjesztette el a pletykát, Willis ugyanis januárban kapta meg a pornó Oscar-díjának is nevezett Adult Video News Awardsot.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.