Kínos: javában tartott a videókonferencia, amikor a férfi meztelenre vetkőzött

Forrás: Zoom -
meztelen videó videóhívás vetkőzés ciki kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég kínosra sikeredett egy vállalati videókonferencia Miamiban. Egy férfi azt hitte, hogy véget ért az online találkozó, és teljesen pucérra vetkőzött. 

Nagyon kínos vége lett egy Miamiban székelő vállalat videókonferenciájának. A kínos eset kedd reggel történt, amikor a Miami Beach-i Kereskedelmi Kamara tagjai online konferenciát tartottak a Zoomon keresztül. Látható a nyilvánosan közvetített felvételen, hogy egy középkorú férfi leveszi a köntösét.

Javában tartott a videókonferencia, amikor a férfi meztelenre vetkőzött Forrás: Zoom

A felvétel alapján úgy tűnik: a férfinak fogalma sincs arról, hogy a kamera be van kapcsolva, miközben meztelenül sétál a házában. Egyszercsak visszatér a számítógépéhez, és leül, hogy részt vegyen az értekezleten. Igaz, mindenki látta, de a bizottság tagjai nem reagáltak a véletlen villantásra- írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.