Olyat villantott Shane Tusup, hogy a fél ország irigyli most Szabó Zsófit - Fotó

fotó Shane Tusup meztelen felsőtest Shane Tusup villantás Shane Tusup és Szabó Zsófi Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig mindenki azt találgatta, hogy igazak-e a pletykák, valóban egy párt alkot-e egymással Szabó Zsófi és Shane Tusup. A fiatalok végül megtörték a csendet és fotósorozattal jelentették be: egymásba szerettek.

Shane és Zsófi is a válásuk utáni nehéz időszakban jártak, amikor a sorsnak hála, egymásra találtak. A két fiatal pedig láthatóan boldogabb, mint valaha, és tényleg úgy viselkednek, mint a szerelmes tinik. A kapcsolatuk komolyságát mutatja, hogy Shane már be is mutatta Zsófit az édesanyjának, aki teljesen odáig van fia új szerelmétől.

Nemcsak a lelkük, hanem a testük is bomba formában van. Zsófi nemrég megvillantotta kockás hasát, most pedig új párja is megmutatta kidolgozott felsőtestét. Shane annak ellenére, hogy felhagyott a profi úszósporttal, nem engedte el magát. A dudorodó mellizmát és kockás hasát látva a fél ország irigyli most Szabó Zsófit.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.