"El sem akartam hinni" - Shane Tusup édesanyja végre találkozott Szabó Zsófival

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Shane Tusup édesanyja Szabó Zsófi Shane Tusup és Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű úszóedző nagyon várta már, hogy újra személyesen is láthassa az édesanyját. Shane hosszú ideje Magyarországon él, édesanyja azonban a tengerentúlon tölti mindennapjait. A járvány viszont megakadályozta, hogy meglátogassák egymást.

Shane anyukája, Cheryl ugyan már három hete itt van az országban, de még mindig nem tudja felfogni, hogy két és fél év után megint testközelből láthatja a fiát. A gyermeke ráadásul olyan boldog, mint még soha, ez pedig külön örömmel tölti el a nő szívét.

"El sem akartam hinni, amíg fel nem szálltam a gépre, mert olyan sokat vártam rá. Nem látod ennyi ideig, aztán hirtelen igen, ott leszek. Nagyszerű volt. Aztán látni, hogy mennyire boldog Zsófival, az csak egy plusz volt, igazából egy teljesen új családot ismertem meg" – vallotta be Cheryl Tusup.

Shane nem várt sokáig, és rögtön a reptéren bemutatta édesanyjának új szerelmét, Szabó Zsófit.

Cheryl hálaadásra érkezett az országba és a tervek szerint a karácsonyt is fiával és annak kedvesével tölti. A hálaaadási vacsorát az asszony maga szerette volna elkészíteni, hogy igazi, amerikai hangulatot varázsoljon fia számára. Az előkészület viszont nem ment zökkentőmentesen.

"Mókás volt, mert nehéz úgy főzni, ha nem találod meg az alapanyagokat hozzá a boltban. De Pálma, Zsófi édesanyja nagyszerű volt, és Zsófival együtt megtaláltunk mindent együtt. Olyan volt, mint egy nagy parti. Rengeteg ember érkezett, családtagok és barátok is, és úgy tűnt, tetszik nekik a hálaadásnapi vacsora, rögtön pálinkával kezdtek" – emlékezett vissza a Blikk szerint Shane édesanyja.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.