Shane Tusup és Szabó Zsófi a Best magazin címlapján vállalta fel a mindent elsöprő szerelmet, amit egymás iránt éreznek, ám továbbra is szeretnék megvédeni ezt a kincset érő kapcsolatot.

"Nagyon nehéz és zavaró, hogy mindenhova fotósok követnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy kiállunk, megmutatjuk magunkat, és most először beszélünk a szerelmünkről. Annak reményében, hogy ezután hétköznapibb párként élhetünk. Elmehetünk úgy együtt bevásárolni, hogy nem villannak a vakuk. Örültünk volna, ha mi mondhatjuk el, hogy egymásra találtunk, és nem a bulvárújságírók képzelgéseiből és lesifotókból derül ki, hogy mi a helyzet" - mondta Zsófi a lapnak.

Szabó Zsófi nehezen viselte, hogy fotósok követikForrás: Szabó Zsófi

Shane-t azonban lebuktatták azok a bókok, amiket Zsófi fotóihoz írt az Instán. Azt mondja, nem gondolt bele, hogy ki, mit szól ehhez, de nem is érdekelte.

"Sosem terveztem meg előre, hogy írok, vagy hogy mit írok. Csak úgy jött. Nem gondoltam bele, de nem is érdekelt, hogy ki mit szól majd. Azok az igazi gondolataim Zsófiról, amit akkor, ott úgy éreztem, ki kell írnom. Ő életem szerelme, amit már akkor is éreztem, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek" - mondta Shane Tusup.

Shane Tusupot a bókjai buktatták leForrás: Shane Tusup, Instagram
Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!