Terheshasával keresett 76 millió forintnyi összeget az Only Fans-modell

terhes has erotikus modell várandós onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem érdekli, hogy sokan kritizálják emiatt. 

A 32 éves Emily Mai korábban sztriptíztáncosnő volt, majd miután teherbe esett, úgy döntött, hogy az OnlyFansen fog pénzt keresni a továbbiakban, kihasználva, hogy állapotos.

A fotókon terheshasát mutogatja, de emellett olyan videókat is készít, amelyekben anyatejet spriccel a melléből. A táncosnő elmondta, hogy eszeveszetten szexinek érzi magát várandósan, ezért szereti megmutatni testét a követőinek.

A 18. hétben járó kismama - akinek első gyermeke 19 hónapos - azt állítja, hogy egy év alatt 300 ezer ausztrál dollárt, vagyis nagyjából 76 millió forintot keresett meg nem mindennapi tartalmaival.

"Szeretem megmutatni a terhes testemet. Elképesztően szexinek érzem, mikor állapotosan megmutatom a domborulataimat. A rajongóim reakciói a fotóimra se fájnak! Azt mondják, nincs szebb egy várandós nőnél, és hogy bárcsak ők lennének a gyerek apja. Folyamatosan kapok megkereséseket a terhességi képek és videók miatt" - mondta Mai a Mirrornak.

Nem Mai az egyetlen anyuka, aki az OnlyFans oldalon mutogatja bájait. Nicole Desmond otthagyta az egészségügyet és a pornóiparban kezdett dolgozni. De Jess és Mike Miller is első ránézésre egy teljesen átlagos, kétgyermekes párnak tűnik - bár munkájuk azonban nem is állhatna távolabb az átlagostól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.