Szexmunkára akarták kényszeríteni a TV2 sztárját: rázárták egy hotelszoba ajtaját

Forrás: Krizsán Lili/Instagram -
TV2 hostess Krizsán Lili szexmunka felnőtt rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő hónapok óta azért küzd, hogy megvesse a lábait, és bármilyen munkát elvállal, csak hogy végre be tudja indítani saját karrierjét. Nemrég azonban majdnem súlyos árat fizetett azért, mert könnyelműen igent mondott egy megkeresésre.

Krizsán Lilit a Sztárban Sztár leszek! című showműsorban ismerte meg a közönség. A tehetséges fiatal lány elé számtalan akadályt gördített az élet, nemcsak az anorexiával kellett megküzdenie, de napi szinten harcol saját megélhetéséért. Nemrég munkát vállalt egy szendvicsezőben, de minden lehetőséget megragad, hogy pénzt kereshessen.

Ezért mondott igent egy hostessmunkára, ám a helyszínen szembesült azzal, hogy sokkal többet várnak tőle. Lilit egy hotelhez rendelték, ahol majdnem nemi erőszak áldozata lett.

Krizsán Lili Forrás: Krizsán Lili/Instagram

– mesélte a Borsnak Lili, aki azért állt elő a történettel, hogy ezzel is figyelmeztesse a fiatal lányokat.

"Félelmetes, ami történt, és rossz belegondolni, hogy nálam fiatalabb lányokat képesek ugyanígy testileg kihasználtatni, és az a baj, hogy ebben a munkában sajnos ez többször előfordul. Úgy érzem, fontos erről beszélni, hogy legalább így segíteni tudjak más lányokon, hogy ne kerüljenek hasonló helyzetbe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.