A Sztárban Sztár leszek! énekesnője őszintén beszélt anorexiájáról

betegség lelkiállapot Krizsán Lili anorexia Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! egykori felfedezettje, Krizsán Lili kemény küzdelmet folytat anorexiájával. Az utóbbi időben úgy tűnt, már jobban van, de most kitörtek belőle az érzelmek a közösségi oldalán, és őszintén beszélt jelenlegi állapotáról.

Krizsán Lili 44 kilósan került kórházba a Sztárban Sztár leszek! után. Egy ideje úgy tűnt, hogy jobban van, néhány héttel ezelőtt engedték ki a kórházból. Most kiderült, hogy a 21 éves lány korántsincs jó állapotban, sőt, van, amikor el tudná sírni magát, ha belenéz a tükörbe.

Az énekesnő vasárnap este ellátogatott a Sztárban Sztár élő adására, többen pedig megdicsérték kitartása miatt, és arról érdeklődtek, hogy bírja a betegségével való küzdelmet. Lili elárulta, hogy ez az egész helyzet egy érzelmi hullámvasút.

"Tegnap reggel óta egy falatot nem ettem... Rettegek attól, hogy újra olyan leszek, mint régen. És ezek a kommentálások, hogy akivel nem találkozol hónapok óta, ezt jegyzi meg először... a f*szért nem lehet másra koncentrálni?! Igen tudom, valószínűleg örülnek, hogy jobb színben látnak, de nekem azért, mert kiszabadultam a kórházból még rohadt nagy vívódás az egész nap, mint nap" – mondta Lili az Instagramra feltöltött sztorijában.

"Holnap fotózásra kellene mennem, de megint belenézek a tükörbe, és sírva tudnék fakadni minden egyes alkalommal... Egy rohadt nagy szívás ez az egész... Eddig nekem kellett a kib*szott kőkemény csajt mutatnom mindig. Most ki merem mondani, hogy k*rvára belefáradtam, hogy kifelé bólogassak, hogy minden fasza, magam mögött hagytam mindent, mikor 10 napig az utcát járom, munkáról munkára megyek, hogy következő héten/hónapban legyen miből élni... Mellette pedig a karrierem próbálom tartani és csinálni. És sírok is...nekem is lehet. Sőt, csúnyán is beszélek, és az ajtót is becsaptam a napokban nem egyszer. Ettől még nem vagyok egy szörny, csak fáradt ettől az egész elcseszett világtól, amiben élünk..." – folytatta az énekesnő.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.