A Sztárban Sztár leszek! egykori felfedezettje, Krizsán Lili kemény küzdelmet folytat anorexiájával. Az utóbbi időben úgy tűnt, már jobban van, de most kitörtek belőle az érzelmek a közösségi oldalán, és őszintén beszélt jelenlegi állapotáról.

Krizsán Lili 44 kilósan került kórházba a Sztárban Sztár leszek! után. Egy ideje úgy tűnt, hogy jobban van, néhány héttel ezelőtt engedték ki a kórházból. Most kiderült, hogy a 21 éves lány korántsincs jó állapotban, sőt, van, amikor el tudná sírni magát, ha belenéz a tükörbe.

Az énekesnő vasárnap este ellátogatott a Sztárban Sztár élő adására, többen pedig megdicsérték kitartása miatt, és arról érdeklődtek, hogy bírja a betegségével való küzdelmet. Lili elárulta, hogy ez az egész helyzet egy érzelmi hullámvasút.

"Tegnap reggel óta egy falatot nem ettem... Rettegek attól, hogy újra olyan leszek, mint régen. És ezek a kommentálások, hogy akivel nem találkozol hónapok óta, ezt jegyzi meg először... a f*szért nem lehet másra koncentrálni?! Igen tudom, valószínűleg örülnek, hogy jobb színben látnak, de nekem azért, mert kiszabadultam a kórházból még rohadt nagy vívódás az egész nap, mint nap" – mondta Lili az Instagramra feltöltött sztorijában.

"Holnap fotózásra kellene mennem, de megint belenézek a tükörbe, és sírva tudnék fakadni minden egyes alkalommal... Egy rohadt nagy szívás ez az egész... Eddig nekem kellett a kib*szott kőkemény csajt mutatnom mindig. Most ki merem mondani, hogy k*rvára belefáradtam, hogy kifelé bólogassak, hogy minden fasza, magam mögött hagytam mindent, mikor 10 napig az utcát járom, munkáról munkára megyek, hogy következő héten/hónapban legyen miből élni... Mellette pedig a karrierem próbálom tartani és csinálni. És sírok is...nekem is lehet. Sőt, csúnyán is beszélek, és az ajtót is becsaptam a napokban nem egyszer. Ettől még nem vagyok egy szörny, csak fáradt ettől az egész elcseszett világtól, amiben élünk..." – folytatta az énekesnő.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!