Elhagyta a kórházat és egy kifőzdében talált munkát a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

Forrás: Krizsán Lili/Instagram -
kifőzde TV2 Krizsán Lili anorexia étkezde Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban többen is aggódva figyelték a tehetséges énekesnő, Krizsán Lili állapotát. A fiatal lány ugyanis anorexiával küzdött, a betegséget pedig nem volt képes egyedül legyőzni.

Lili évek óta küzd lelki problémákkal és a harca végül odáig fajult, hogy sanyargatni kezdte magát, olyannyira, hogy 39 kilósra fogyott. A kórházba végül 44 kilósan feküdt be, önszántából, hogy orvosi segítséggel gyógyuljon ki az anorexiából.

Két hónap után kiengedték, az énekesnő pedig tele volt energiával és tervekkel. Eltökélte, hogy beindítja saját zenei karrierjét, a napokban viszont ismét baljós hangvételű posztok jelentek meg a közösségi médiás oldalain. Krizsán Lili attól fél, hogy visszaesik és az anorexia megint elhatalmasodik rajta.

A Sztárban sztár leszek! legígéretesebb versenyzője volt Forrás: Krizsán Lili/Instagram

Nem ez azonban az egyetlen nehézség, amivel meg kell küzdenie a Sztárban Sztár leszek! felfedezettjének. A kórházi kezelés után hazaköltözött a szüleihez, de nem volt felhőtlen a kapcsolatuk. Az édesanyja igyekezett mindenben támogatni Lilit, aki mégis úgy döntött, hogy elhagyja a családi fészket. Tíz napon keresztül ismerősről ismerősre járt Budapesten, míg végül sikerült albérletet találnia.

Gyorsan munkát keresett és egy kifőzdében helyezkedett el. Miközben éjjelente az étteremben dolgozik, napközben saját dalaival foglalkozik és építgeti zenei karrierjét – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.