Babakék bikiniben pózol Kárpáti Rebeka: a csinos műsorvezető bárkit levenne a lábáról

fotó szexi bikini Kárpáti Rebeka Kárpáti Rebeka bikiniben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető és egykori szépségkirálynő szebbnél szebb képekkel örvendezteti meg követőit az Instagramon. Már nem egyszer megmutatta, hogy bomba formában van, de legújabb fotóit látva kétség sem férhet hozzá, hogy bárkit levenne a lábáról.

Rebeka modellkarrierje épp tíz évvel ezelőtt indult, amikor megválasztották Soltvadkert szépének. Egy évvel később elnyerte a Miss Universe Hungary címet és ennek jutalmául egy hónapot tölthetett a moszkvai világversenyen. Rövid ideig külföldön dolgozott modellként, majd hazatért és szerepet kapott a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában.

Később több más műsorban is feltűnt, és egyre nagyobb műsorvezetői feladatokkal bízta meg őt a csatorna. Az elmúlt hónapok ugyan a képernyőtől távol teltek számára, viszont Rebeka ennek ellenére nem unatkozott. Az Instagram-oldala szerint rendkívül aktív életet él, és a fotói alapján úgy tűnik, ismét a modellkedés felé veheti az irányt.

Legújabb fotóján egy kék bikiniben pózol, a rajongókat pedig sikerült megvadítania, akik nem győzik dicsérni Rebeka alakját.

Kárpáti Rebekának pár hónappal ezelőtt ért véget a kapcsolata Frohner Fecóval, ám a csinos modellre áprilisban újra rátalált a szerelem. Azt azonban nem árulja el, hogy ki a titokzatos férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.