"Enyém a világ legkisebb pénisze!" – Sztárok, akik ügyességgel és nem a mérettel hódítanak

Brad Pitt péniszméret pénisz Ashton Kutcher Enrique Iglesias sztárok magazin Daniel Radcliffe színészek Shia LaBeouf Johnny Knoxville
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek esküsznek rá, hogy a méret nem számít, míg sokak számára ez az alapvetés és bizonyos centi alatt szóba sem állnak a férfiakkal. Nos, lehet hogy ezek a hölgyek a legsármosabb férfi színészeket is el kellene, hogy utasítsák.

Korábban már készítettünk egy válogatást azokból az ismert emberekből, akik híresen rosszak az ágyban, most pedig következzenek azok a férfi színészek, akik kis szerszámmal kénytelenek barkácsolni.

Enrique Iglesias

A spanyol férfiakért nők milliói rajonganak szerte a világon, így nem csoda, hogy Enrique Iglesias nemcsak énektehetségével, hanem testi adottságaival is felhívja magára a figyelmet. A népszerű énekes azonban mégsem tökéletes főnyeremény, ugyanis mérges kígyó helyett kukac rejtőzik a slicce mögött. Míg sok híresség méretét az egykori szeretők szellőztették meg, Enrique saját maga vallotta be, hogy övé a világ legkisebb pénisze. Egy évekkel ezelőtti interjúban pedig arról beszélt, hogy sosem talál elég kicsi óvszert magára.

Enrique Iglesias Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Collection Christophel / LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/Lecoeuvre Phototheque

Ashton Kutcher

A romantikus vígjátékok sármos szívtiprójáról közismert, hogy kis testi rendellenességgel született. Ashton Kutcher szépséghibája legtöbbször rejtve marad a kíváncsi tekintetek előtt, ugyanis össze van nőve két lábujja. Nem ez azonban az egyetlen tökéletlenség Kutcher testén, legalábbis ha hihetünk a néhai amerikai énekesnőnek, Brittany Murphynek. A hölgy a kétezres évek elején randizott Ashtonnal, és egy későbbi interjúban, amikor szóba került a sztárnak és akkori feleségének, Demi Moore-nak a kapcsolata, akkor viccesen megjegyezte, hogy náluk ezek szerint nemcsak a kor, hanem a méret sem számít.

Forrás: MTV, Getty Images/WireImage

Daniel Radcliffe

A Harry Potter-filmek sztárja a szemünk előtt nőtt fel, és vált gyermekből igazi férfivá. Egyvalamiben azonban mégsem sikerült igazán naggyá válnia. Daniel Radcliffe méreteiről a nagyközönség is megbizonyosodhatott, ugyanis pár évvel ezelőtt szerepet vállalt a híres-hírhedt Equus című színdarabban. Ebben az előadásban a főhős egy ponton anyaszült meztelenre vetkőzik a nézők előtt, és a kitárulkozást Potter megformálója sem úszta meg. Daniel először egy hörcsöghöz hasonlította magát, majd később ezt a rejtélyes párhuzamot Michelangelo Dávid-szobrára cserélte.

Daniel Radcliffe Equus című színdarabban Forrás: AFP/Chris Young

Johnny Knoxville

A botrányos filmjeiről ismert Jackass-sztár Johnny Knoxville sem tartozik azon színészek közé, akikre szűk lenne a nadrág. Az adottságai miatt ő sem jön zavarba, sőt egy interjúban saját férfiasságát egy madárfészekben pihenő tojáshoz hasonlította. Szegény embert az ág is húzza – szól a mondás, és ez igaz Johnnyra is. A sztár ugyanis pár évvel ezelőtt egy motoros mutatvány közben eltörte a péniszét, és mint mondta, ez nem javított sokat a megjelenésén, bár szerinte továbbra is aranyos maradt.

Johnny Knoxville Forrás: AFP/Valerie Macon

Shia LaBeouf

Egykor feltörekvő tehetség volt, mára viszont kissé visszavonult a médiaszerepléstől Shia LaBeouf. Botrányai miatt egy időben sokat szerepelt a címlapokon, és épp a Playboy-nak adott interjút, amikor felfedte, hogy bizony nem tökéletesek az adottságai. A beszélgetés során elmondta, hogy a pornófilmekből tanulva egy párnát tett maga alá szeretkezés közben, hogy ezzel könnyítse meg a behatolást.

Shia LaBeouf Forrás: AFP/Valerie Macon

Brad Pitt

A sármőrök keresztje, hogy hiába jóképűek, ha odalent kis csomaggal áldották meg őket. A pletykák szerint a picipénisz-kór Brad Pitt-tet is elérte, erről pedig egykori szerelme és kollégája, Juliette Lewis vallott viccesen egy koncerten. A közönség arra volt kíváncsi, milyen élmény volt lefeküdni Braddel, mire a színésznő közölte, hogy „nem volt nagy ügy", és különös hangsúllyal ejtette, hogy mi nem volt nagy...

Brad Pitt Forrás: AFP/Valerie Macon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.