Nők millióit juttatja a csúcsra ez a trend: egyszerűbb, mint hinnéd

Forrás: Shutterstock/Sotnikov Misha -
izgatás szex praise kink dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit más és más indít be, ám van egy biztos kulcs, amely nyitja az intimitás zárját. A TikTokon terjedő trend alapján sokan most fedezik fel, hogy a szexuális együttlét során mekkora ereje is lehet a szavaknak.

A filmekből és viccekből is jól ismerjük, hogy vannak, akik szeretik, ha mocskos dolgokat suttognak a fülükbe az együttlét során. Ennek az ellentétje, a dicséret lett most felkapott és egyre több tartalom születik "praise kink" címszó alatt. A módszer lényege pofonegyszerű, és lehet, hogy sokan már régóta így csinálják.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Sotnikov Misha

A "praise kink" azt jelenti, hogy az intim együttlét során az emberek egymás dicséretével, kedves szavakkal izgatják szerelmüket, és ez segít abban, hogy minél hamarabb a csúcsra jussanak. Ez egyfajta megerősítő fétis, ugyanis a partner kihangsúlyozza társa erősségeit, vonásait, amely segít neki ellazulni – olvasható a LadBible cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.