Moziújdonságok novemberre

film mozi program premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a filmkészítőkön múlik, akkor novemberben sem unatkoznak majd a mozirajongók, ezért a hideg, cúgos estéken ülj be velünk egy jó filmre! 
6 kötelező film Angelina Jolie-tólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101029-6-kotelezo-film-angelina-jolietol.htmlMilyen filmet szeretsz? Megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101029-milyen-filmet-szeretsz-megmondom-ki-vagy.htmlSzerelem, katasztrófa, izgalom - DVD újdonságok novemberrehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101111-szerelem-katasztrofa-izgalom-dvd-ujdonsagok-novemberre.html

1. Egy komoly ember

A Nagy Lebowski és a Nem vénnek való vidék után a Coen testvérek újra nagyot alkottak. Az Egy komoly ember című film számtalan olyan kérdést vet fel, melyekre a mozi utáni napokban is keressük a válaszokat.
Miről szól a film?
Egy isten háta mögötti amerikai kisváros zsidó közösségének mindennapjait mutatja be a film azáltal, hogy megismertet bennünket egy széthullóban lévő család mindennapjaival. A férj egy igazi szerencsétlen flótás, aki egész életében rendes életet élt, a balszerencse mégsem tágít mellőle. A film egy ötletes, együttérzéssel teli bemutatása a zsidó világnak, amely nem nélkülözi a humort, a drámát, és persze a Coen testvérek zsenialitását sem.
Rendezte: Joel Coen, Ethan Coen
Főszereplők: Michael Stuhlbarg, Fred Melamed, Richard Kind, Aaron Wolf
Hazai bemutató: november 4.
A film hivatalos weboldala: http://filminfocus.com/film/a_serious_man/


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=dybGeFJIgpMqFrgo


2. Social Network - A közösségi háló

Végre megérkezett az év egyik legjobban várt filmje! David Fincher mesterműve telibe talál: a közösségi portálok ma a mindennapunk részei, itt ismerkedünk, kritizálunk, kukkolunk - élünk. A filmnek a hozzáértők Oscar-díjat jósolnak.
Miről szól a film?
Néhány egyetemista srác fejéből egy mámoros éjszakán olyan ötlet pattan ki, amely örökre megváltoztatja az emberek közösségi életét. Az eredetileg a Harvard Egyetem saját hálózataként működő portál pillanatok alatt túlnőtt önmagán - ma pedig már több mint 500 millió tagja van a Facebook közösségi oldalnak. Az alapötlet Mark Zuckerbergé, aki ma a világ legfiatalabb milliárdosa.
Rendezte: David Fincher
Főszereplők: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield
Hazai bemutató: november 11.
A film hivatalos weboldala: www.thesocialnetwork-movie.com

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=j4je3ZwQQy1fapi1


3. Már megint te

Habkönnyű vígjáték remek színésznőkkel, akik segítenek feleleveníti a legkínosabb gimnazista emlékeinket, fiatalkori baklövéseinket, hogy végül feltehessük a kérdést: "Vajon mindenkinek jár egy második esély?"
Miről szól a film?
A mindig elfoglalt Marnie alig várja bátyja esküvőjét - de csak néhány nappal a nagy nap előtt válik számára világossá, hogy jövendőbeli sógornője az a nőszemély, akitől a gimnáziumi évek alatt egyenesen rettegett. A két örömanya sem kebelbarátnő, így még a menyegző előtt összegubancolódnak a szálak, és lassan a frigy is kétségessé válik.
Rendezte: Andy Fickman
Főszereplők: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver
Hazai bemutató: november11.
A film hivatalos weboldala: www.youagain-themovie.com

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=5s57BPvb0VBybBLT


4. Bérgyilkosék

A novemberi bemutatók közül sem hiányozhat egy igazi könnyed akcióvígjáték, amolyan Mr.és Mrs. Smith új kiadásban. Csak remélni merjük, hogy a hihetetlenül szexi Ashton Kutcherről végre kiderül, hogy a színészethez is ért valamicskét.
Miről szól a film?
A bájos Jenhez végre bekopogtat a szerelem: a francia Riviérán toppan be az életébe álmai hercege. Spencer okos és humoros, mosolyától a jég is felolvad, felsőteste pedig igen figyelemre méltó - és mellesleg odavan a lányért. Csak a lagzi után derül ki egy jelentéktelen apróság: Spencer menő titkos ügynök.
Rendezte: Robert Luketic
Főszereplők: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck
Hazai bemutató: november 18.
A film hivatalos weboldala: www.killersfilm.com

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fbDZmCbCmYz3eIq8


5. Harry Potter és a Halál ereklyéi (1. rész)

Harry Potter és a gonosz harca lassan véget ér. Az utolsó, a hetedik részt az írónő, J. K. Rowling igen bő lére eresztette, így a filmkészítők két részben tálalják az izgalmakat: a Harry Potter és a Halál ereklyéinek első kópiái a napokban kerülnek a mozikba, a befejezés pedig jövő nyárra várható.
Miről szól a film?
Harry Pottert eddig is tragédiák sorozata sújtotta, de imádott iskolaigazgatója, Dumbledore halála után úgy döntött, nem tér vissza a Roxfortba. Sokkal fontosabb dolga van most: tanára és példaképe akaratát követve meg kell találnia és tönkre kell tennie a horcruxokat, hogy véget vessen Voldemort fenyegetésének. Szerencsére hű barátai, Ron és Hermione ismét vele tartanak. A film minden eddiginél több izgalmat ígér!
Rendezte: David Jates
Főszereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes
Hazai bemutató: november 25.
A film hivatalos weboldala: http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthedeathlyhallows/mainsite/index.html


http://www.youtube.com/v/9_g1zJRt8s0?fs=1&hl=hu_HU

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.