Majka apa lesz - de mégsem az ő nevét viseli majd a gyerek?

terhesség Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika mielőbb felbontaná házasságát, mert ez idáig úgy fest, a Majkától születendő gyermeke a férje nevét fogja viselni. A Nagy Duett műsorvezetője csak a bíróságon szerezheti vissza az apaságot.  

Az egykori playmate állítólag állapotos - a hírek szerint a magzat már három hónapos. Boldogságukat azonban beárnyékolja, hogy Dundika még nem vált el a férjétől, így a születendő kisbaba a házastársa nevét viseli majd. ,,A magyar jog a házastársat tekinti a vélelmezett apának, így amint megszületik, az ő nevét kapja a gyermek. Ez egyfajta védelem, hogy egyetlen utód se nőjön fel apa nélkül, és ne legyen névtelen. Amennyiben ezt a helyzetet a szülők meg szeretnék változtatni, gyámhatósági eljárást kell indítaniuk, és a vér szerinti apának apasági nyilatkozatot kell tennie. Ezután az apasági vélelmet bírósági eljárásban lehet megdönteni. Akkor is ez a helyzet, ha a pár külföldön, Mauritiuson kelt egybe." - mondta a Borsnak dr. Magyar György ügyvéd.

RTL sajtóklub,TV2 press
RTL sajtóklub,TV2 press


Dundika most már sürgetné a válást a férjétől, aki viccesen fogja fel a helyzetet, hiszen a mai napig jóban vannak feleségével: ,,Lesz egy aranyos kis gyerekem sok tetoválással? Nem is tudom, mit mondjak. Hajni még mindig az én nevemet viseli, és ha a baba is azt fogja, az több mint érdekes szituáció. Jó a kapcsolatunk Hajnival, találkozni is szoktunk, már intézzük a válást. Elveszítettük a hivatalos papírokat, de az ügyvédje mindent megtesz, hogy mihamarabb érvénytelenítsék a házasságunkat." - mondta a Borsnak Dundika férje, László.

Dundika állítólagos terhességéről megkérdezték Majkát hétfőn, az Aktív műsorában is, ahol a következőket vallotta az ózdi fenegyerek: ,,Azt sem mondom, hogy igaz, meg azt sem, hogy nem igaz. Merthogy igazából szoktunk olyan dolgokat csinálni, mint a felnőtt emberek és ami megfelel a gyerekgyártás első pár mozdulatának. Úgyhogy még az is lehet, hogy igaz. Viszont azt nem tudom, honnan vették azt a hülyeséget, hogy Hajni ezt nyilvános helyen elkezdte kiabálni, ez biztosan nem történt meg." - mesélte Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.