Simon a legnépszerűbb villalakó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Józsi VV Charlotte szavazás ValóVilág6 szimpátia VV Simon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ő a valóságshow legbogarasabb játékosa, úgy tűnik, őt kedveltétek meg legjobban az eddig beköltözött lakók közül. Lezárult a Life.hu szavazása.

Simont találták a Life.hu olvasói a legszimpatikusabb villalakónak. A kissé flúgos fiú, aki üde színfoltot jelent a sok kigyúrt pasi és cicababa között, az elsők között mehetett be a ValóVilág luxusbörtönébe, ahol azóta már együtt is zuhanyozhatott VV Charlotte-al.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ki gondolta volna, hogy ez a fiú lesz a villa legnagyobb csődöre? Kevésbé jól szerepelt a férfivaló Charlotte a Life.hu olvasóinak szavazásán: a lány, aki nyíltan vállalja, hány száz pasival volt együtt,VV Józsival együtt mindössze 2 %-ot tudtak begyűjteni. Még csak most költöztek be, de lehet, hogy máris megvan a kieső?

A Való Világ eddigi lakói közül ki a legszimpatikusabb?

1. Simon (32 %)
2. Iza (15 %)
3. Dorka (14 %)
4. Aurelio (12 %)
5. Zsolt (10 %)
6. Laci (7 %)
7. Alexa (3 %)
8. Charlotte és Józsi (2-2 %)

Less be a Való Világ 6 ökovillájába!http://www.life.hu/life/galeria/20131219-a-valo-vilag-6-villajaban-a-ket-musorvezeto-lilu-es-istenes-bence-vezet-korbe.htmlHázias lett a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130529-vv-beci-a-viva-comet-legjobb-ferfi-eloado-kategoriaban-jelolt.htmlA testéből élt VV Charlottehttp://www.life.hu/legykepben/20140121-charlotte-a-valo-vilag-6-ferfifaloja-prostitualtkent-dolgozott.htmlVV Simon máris büntetésbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20140115-vv-simon-maris-buntetesbe-kerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.