kulturális programajánló hétvége húsvét programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan programokat hoz a nyuszi a hétvégére, amelyekre érdemes ellátogatni. Ha már unod a tojásfestést, és a kölnit, inkább válaszd a jobbnál jobb koncerteket, sportprogramokat, és mozogd le az ünnepi sonkával elfogyasztott kalóriákat, vagy vidd el egy körre a gyerekeket a nyusziexpresszen.

1. Robert Davi Sings Sinatra
Április 27.
Papp László Sportaréna

Robert Davi, a filmvilág egyik legismertebb kemény fiúja. Akarod hallani, milyen kifejezően énekel a legtöbbször rosszfiú szerepekben játszó Davi? Hát persze, hogy akarod! Élvezd a Sinatra dalokat új köntösben, és persze Gájer Bálint vendégszereplését.

Forrás: AFP

2. A Szkalla lányok jubileumi előadás
Április 4.
Nemzeti Színház

A két csodálatos színésznő, Béres Ilona és Tordai Teri április 4-én ötvenedszer játssza el ezt a különleges, kifejezetten rájuk szabott Macskajáték átiratot. A Szkalla lányok elhagyja minden mellékszereplőjét ebben a változatban, csak a testvérpár szívderítő, olykor szívszorító beszélgetései maradtak meg az előadásban.

Forrás: Nemzeti Színház

3. Bringatúra a Fertő tó körül
Április 17-19.
Fertőrákos

Végre itt a tavasz, pattanj biciklire! Balogh Zsolt crosstraining edző hajóúttal egybekötött bringatúrát szervez a Fertő tó körül. Hidd el, büszke leszel magadra, hogy ennyit tekertél, és még a lábizmaidnak is jót tesz a biciklizés.

Forrás: Thinkstock

4. Boomerang Nyusziexpressz
Április 8.
Vasúttörténeti Park

A Nyusziexpressz április 5-én húsvéti díszben pompázó vonattal szállítja az utasokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, ahol különleges húsvéti programok várják elsősorban a gyerekeket. Ha még nincs húsvéti programod a családdal, szálljatok fel a Nyusziexpresszre!

Forrás: www.vasuttortenetipark.hu

5. Mészáros Máté: Hinoki
Április 9-10.
Trafó Kortárs Művészetek Háza

Tavaly októberben bemutatott Hinoki című koreográfiájának továbbgondolásával érkezik a Trafó Kortárs Művészetek Házába Mészáros Máté: az űrbéli tájat megelevenítő Hinoki 2.0 című előadást április 9-én és 10-én nézhetik meg az érdeklődők.

Forrás: Trafó Kortárs Művészetek Háza

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.