Daniel Radcliffe játssza a felnőtt Harry Pottert Rowling új darabjában

Forrás: AFP/Dominique Faget -
színház Harry Potter Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Radcliffe játssza a felnőtt Harryt J. K. Rowling új darabjában, a Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című kétrészes színpadi műben - közölték pénteken az előadás producerei.

A darab ott kezdődik, ahol a hétrészes regényfolyam véget ért, vagyis 19 évvel azután, hogy a varázslótanonc utolsó, mindent eldöntő küzdelmét vívta a gonosz Voldemort nagyúrral.

Forrás: AFP/Dominique Faget

A darab szinopszisa szerint Harry a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt munkatársa, legkisebb fia, Albus Severus pedig "a nem kívánt családi örökség súlyát" kénytelen cipelni. Rowling egy szeptember végi Twitter-üzenetében árulta el, hogy a darab két részből fog állni, meg lehet nézni egyszerre és két különböző napon is. A premiert július 30-án tartják a londoni Palace Theatre-ben.

Az előadás rendezője John Tiffany, a színdarabot Rowling története alapján Jack Thorne írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.