Újabb magyar siker külföldön! Amerikát bűvölte el a Freelusion formáció

Freelusion Got Talent America's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai Freelusion Dance Company hatalmas sikert aratott az America's Got Talent színpadán. Továbbjutottak a világhírű tehetségkutató következő fordulójába. 

A külföldön nagyon népszerű Got Talent című műsor hamarosan indul a hazai tévék képernyőjén is, ahol vérfagyasztó és izgalmas produkciókat láthatunk majd.

Egy magyar formációnak már sikerült meghódítania a Got Talent tehetségkutató zsűrijét. Amerikában óriási sikert aratott a Freelusion, akik már a 2013-as Britain's Got Talentben feltűntek. A csapat koreográfusa Papp Tímea, a produkció teljes stábja magyar. Szuper táncelemeket, 3D-vetítést és rengeteg különlegességet mutattak a zsűrinek a lenyűgöző produkcióban.

Kíváncsi vagy, milyen egy casting?

A Life.hu újságíróját meghívták az RTL Klub ősszel induló Hungary's Got Talent tehetségkutatójának utolsó válogatójára. Most kipróbálhattuk, milyen, amikor akasztják a hóhért.

Íme, a csapat elképesztő előadása:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.