Az erotika humán privilégium - Lélek kell hozzá

Fotó: Life.hu -
színház kultúra koncert előadás programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Jótékonysági színházi előadás a fogyatékkal élők sportjáért

Belvárosi Színház

Április 26.

Az Orlai Produkciós Iroda által a Belvárosi Színházban 2016 áprilisának elején bemutatott Várj, míg sötét lesz című darab április 26-i előadásának bevétele Magyarország első intergratív edzőtermének építését támogatja. A SUHANJ! Alapítvány által létrehozott SUHANJ! Fitness látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, de ép vendégek számára is nyitott lesz, megnyitása májusban várható. Az előadásban a SUHANJ! társ-alapítója, Kovács Patrícia vak lányt játszik. A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain, Quentin Tarantino is szerepelt egyik felújításában, az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus. Jegyeket kizárólag a Suhanj Alapítvány honlapján tudsz vásárolni.

Forrás: SUHANJ! Alapítvány

Hevesi Kriszta - 21. SZÁZADI SZEXMÁTRIX

Április 26.

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Az erotika humán privilégium - lélek kell hozzá. Érzelmek, gondolatok, emlékek, vágyak... Mindannyian vágyunk a vágy tárgyának szerepére - de vajon miképp alakul ki az a fajta "jelölés", amely párválasztási preferenciánk alapját képezi. Mi az alapja a vágynak, a szexuális étvágynak, s hogyan ragadható meg a kifejezés, szexepil? De egyáltalán, mi is a cél ma: jó párkapcsolat, vagy jópár kapcsolat? Ezekről, és hasonló izgalmas témákról tart nekünk előadást Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Anyák napja

Április 28.

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.