Meghalt Cserhalmi György felesége - A színész belefogyott a bánatba

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Cserhalmi György
Cserhalmi György  tavaly februárban temette el édesanyját, Varga Magda operaénekes-színésznőt, nemrég feleségétől, Cserhalmi Erzsébettől búcsúzott. A művésznőt április 5-én, a nyilvánosság teljes kizárásával búcsúztatták. 

„Majd elájultam, amikor egy közös barátnőtől véletlenül megtudtam, hogy Erzsi meghalt, és másnap már a búcsúztatása lesz. Erzsi fényképe az urna mellett állt. Végig halk zene szólt, csak álltunk némán, döbbenten, a kezünkben a család kérése szerint egy szál fehér rózsával. Gyuri megköszönte, hogy eljöttünk, megható búcsúztatás volt, a szívem szakadt meg bele” – idézte fel a család egy barátja a búcsúztató napját. „Sokat fogyott, talán húsz kilót is, a fekete öltöny csak úgy lógott rajta” – tette hozzá, és azt is elmondta, hogy a színésznőt két éve támadta meg a gyilkos kór, szeretett férje a végsőkig kitartott mellette.

A Blikk úgy tudja, a debreceni búcsúztatót követően április 11-én egy fővárosi katolikus templomban is tartottak egy szűk körű megemlékezést, a művésznő hamvait is ott őrzik.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Elhunyt Muhammad Ali, minden idők legsikeresebb bokszolójahttp://www.life.hu/news/20160604-elhunyt-muhammad-ali-minden-idok-legsikeresebb-bokszoloja.htmlHetvennégy éves korában elhunyt Muhammad Ali ökölvívó - közölte egy, a legendás bokszoló családjához közel álló forrás. NewsAFPÁllítják: Cher haldoklikhttp://www.life.hu/news/20160603-cher-haldoklik-azt-allitjak.htmlFelkészült a halálra az énekesnő. Legalábbis az amerikai bulvársajtóban erről lehet olvasni. News--Lenyűgöző felvételt tett közzé a Plútóról a NASAhttp://www.life.hu/news/20160529-lenyugozo-felvetelt-tett-kozze-a-plutorol-a-nasa.htmlElkészült az eddigi leglátványosabb videó a Plútóról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.