Finom falatok és szakmai viták: vajon ki kerül ki győztesként?

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
étterem kultúra Fluor Tomi szakmai vita programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. 

Országos Étterem Hét

Október 10. - Október 16.

A főváros több pontján

Az ősz beköszöntével ismét elindul az Országos Étterem Hét, ami immár a 11. alkalommal várja a minőségi gasztronómia kedvelőit. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat október 10-16. között lehet megkóstolni.

Forrás: Dreamstime

Cultivo pres.: Self Made

Október 20.

Ötkert

Októberben megidézik a kezdeteket és három olyan embert ültetnek a kanapéra, akik más-más utat bejárva lettek kimagaslóan sikeresek saját szakmájukban. Igazi self-made arcok, akik maguknak köszönhetik, hogy most meghatározó személyiségek gasztronómiában, divatban, popkultúrában.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Whisky Show

Október 28- Október 29.

Corinthia Hotel

Szeretnél többet tudni a whiskykről, vagyis az „élet vizéről", amely kelta nyelven annyit tesz: "uisge beatha"? Erre kiváló lehetőséged kínálkozik a rohamlépetekben közelgő VI. Whisky Show-n, ahol a speciális szemináriumokon két legyet üthetsz egy csapásra: a szakértő előadók egy informatív előadás keretében mesélnek a whiskykészítés rejtelmeiről, miközben 4-5 terméket kóstolhattok meg.

Forrás: Thinkstock

Inferno

A Cinema City összes mozijában

Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.