Tizennégy éves diáktól született gyermeke az amerikai tanárnőnek, Laura Lynn Cross-nak

Forrás: everipedia.org -
diák Amerika tanár abúzus szexuális kapcsolat gyerek
Három évig folytatott szexuális kapcsolatot az amerikai tanárnő egy 14 éves diákkal, a kapcsolatukból gyermek is született. A 37 éves nő elismerte bűnösségét, évekre börtönbe kerülhet.

Éveken át titokban folytatott szexuális kapcsolatot a most 37 éves Laura Lynn Cross egy akkor 14 éves tanulóval. Viszonyuk ártatlan látogatásokkal kezdődött, a diák sokszor megfordult a tanárnőnél: játszott a medencében, majd olykor nála is töltötte az éjszakát, végül pedig odaköltözött. 2014-től kezdve három éven át folyt közöttük a szexuális kapcsolat, ebből a viszonyból egy gyermek is született.

Laura Lynn Cross Forrás: everipedia.org

A fiúnak a tanárnő nemcsak szerelme, hanem hivatalos gyámja is volt, bár a rendelkezésre álló információkból nem világos, hogy miért volt a fiúnak szüksége gyámra, hiszen a szülei éltek, és végül ők tettek panaszt a tanárnő ellen. A fiú anyja 2015-ben több hivatalos szervnél is kifejezte aggodalmát, ahogy a fiú apja is. Végül az ohiói tanárnőt letartóztatták, be is vallotta bűnösségét. A tárgyalás még nem zárult le, de valószínűleg a tanárnő évekre börtönbe kerül - írja a The Sun.

Nevet keresnek a fővárosi állatkert gorillakölykénekhttp://www.life.hu/news/20180327-nevet-keresnek-a-fovarosi-allatkert-gorillakolykenek.htmlNevet keresnek a Fővárosi Állat- és Növénykert három hónapos gorillakölykének, a szavazatokat csütörtök délig várják.NewsOrigoNarancssárga hó lepte el Kelet-Európa hegyeithttp://www.life.hu/news/20180326-narancssarga-ho-lepte-el-kelet-europa-hegyeit.htmlMárcius utolsó hétvégéjén narancsszínű hó esett a kelet-európai hegyekben. A táj első látásra nagyon bizarr, félelmetes, de van a jelenségre magyarázat.NewsOrigoFöldönkívülit fotózhattak a Holdon: videóhttp://www.life.hu/news/20180326-foldonkivulit-fotozhattak-a-holdon-video.htmlEgy kínai űrszonda fotóján a Holdon lévő sziklának dőlő furcsa alakot szúrt ki egy ufóhívő férfi. NewsOrigoÍgy tervezz a hosszú hétvégére: Németh Lajos elárulta, lesz-e kirándulóidőhttp://www.life.hu/news/20180326-igy-tervezz-a-hosszu-hetvegere-nemeth-lajos-elarulta-lesz-e-kiranduloido.htmlKözeledik a négynapos hosszú hétvége, mindenki tervezget és arra kíváncsi, vajon milyen idő várható, lehet-e kirándulni. Most Németh Lajos választ adott erre a kérdésre. NewsOrigoNégyéves kislányának testét árulta hirdetésben a wisconsini apa, Andrew James Turley (18+)http://www.life.hu/news/20180326-negyeves-kislanyanak-testet-arulta-hirdetesben-a-wisconsini-apa-andrew-james-turley.htmlHirdetést adott fel a wisconsini Andrew James Turley, saját lányának testét árulta. Pénteken ítélték el a férfit gyermekkereskedelem és prostitúcióra való kényszerítés miatt: 60 év börtönbüntetést kapott. NewsOrigoFelakasztotta magát a tehetséges diák, mentális betegsége volt (18+)http://www.life.hu/news/20180325-felakasztotta-magat-a-tehetseges-diak-mentalis-betegsege-volt.htmlSzörnyű hír érkezett: saját kezével vetett véget életének egy 23 éves tehetséges brit diák, aki úgynevezett imposztor-szindrómában szenvedett. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.