Vastag Csaba énekes bővíti családját, felkészült rá

kutya állat Vastag Csaba család kert énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érzi az énekes, Vartag Csaba, készen arra, hogy még egy taggal bővüljön családja. Kutyát szeretne örökbe fogadni. 

A Bors készített interjút Vastag Csabával, aki elárulta, nagy lépésre készül. Elérkezettnek látja az időt arra, hogy megossza otthonát még valakivel. Családjában megszokott, hogy mentett kutyákat fogadnak örökbe, így most ő is erre készül.

"Ha lesz rá lehetőség, szeretnék örökbe fogadni egy kiskutyát. Végre ott tart az életem, hogy beleférne egy négylábú „gyerek". A fellépésekre bármikor eljöhet velem, sokat tudnánk együtt lenni. Otthon, Veszprémben szinte mindig mentett kutyusaink voltak, és ezt a hagyományt akarom továbbvinni" - mondta Vastag Csaba.

Vastag Csaba kutyát szeretne Fotó: Polyák Attila - Origo

Az is kiderült róla, hogy gyermekkorában a zöldségeket maguknak termelték, ő is imád kertészkedni, fűszernövények, paradicsom és paprika is van a kertjében. Olyan kisebb termetű kutyát szeretne befogadni, aki nem veszélyezteti a kert épségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.