Cicciolina több millió euró kártérítést követel az olasz államtól és bankjától

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Olaszország kártérítés Staller Ilona Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több millió eurót követel az olasz hatóságoktól Cicciolina. Azt állítja, korábban jogtalanul zárolták a számláját, ezért kártérítést szeretne.

Komoly anyagi gondjai vannak Staller Ilonának, azaz Cicciolinának. 100 ezer eurós adótartozása miatt zárolták a számláját, nem fér hozzá a pénzéhez, az olasz parlamentben folytatott munkájáért járó életjáradékhoz sem - írja a Blikk. Ez miatt már indított egy pert, amit meg is nyert, ám most újra a bírósághoz fordul. Kártérítést követel a történtek miatt. Ilona ügyvédje szerint a teljes eljárás jog- és alkotmányellenes volt, így az olasz állam és a bank is mélyen a zsebébe nyúlhat majd.

Cicciolina perre készül Fotó: Polyák Attila - Origo


"Megfosztottak a pénzemtől, a megélhetésemtől, így az a minimum , hogy fizetnek. Pont az ilyen ügyek miatt akarok visszamenni Magyarországra. Úgy tűnik, itt már nem becsülnek engem"
- mondta Cicciolina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.