Vajna Timi teljesíteni akarja a férje kívánságát: el szeretné készíteni a Puskás Ferenc életéről szóló filmet

Vajna Timi Andy Vajna Puskás Ferenc kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna nagyon szeretett volna egy filmet készíteni Puskás Ferencről, a valaha volt legnagyobb magyar focistáról. A forgatókönyvet már két évvel ezelőtt egyeztette is egy neves forgatókönyvíróval, ám a mozi nem készült el. Vajna Timi szeretné beteljesíteni férje vágyát.

Andy Vajna nagy álma volt, hogy Puskás Ferencről készítsen filmet, aminek előkészületeit már meg is tették két évvel ezelőtt.

"Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhas-zal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt. Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy Puskás életéről film készüljön" - nyilatkozta 2017-ben Andy Vajna, emlékezett vissza a Riposzt.

Forrás: Instagram/Vajna Timi

Vajna tragikus halála miatt azonban a film nem tudott elkészülni. Felesége azonban szeretné beteljesíteni a férje nagy vágyát.

"Minden vágyam, hogy megcsináljam a Puskás-filmet! Ezt akarta Andy, és én bármit megteszek, hogy megvalósuljon az álma. Szeptemberben lesz a hagyatéki tárgyalás, ahol kimondják, hogy mi illeti meg az örökösöket. Amennyire tudom, Andy amerikai filmes cégében lesznek jogaim. Persze csak az állampolgárság megszerzése után járhatok el céges ügyekben, csak az után lesz aláírási jogom. Erre még minimum két évet kell várni, hiszen 2021-ben kérvényezhetem először az állampolgárságot, amihez részt kell vennem egy komoly interjún, és két könyvet betéve kell tudnom. Amint ez megtörténik, azonnal munkához látok, mert a Puskás-film el fog készülni!" - nyilatkozta az özvegy.

Vége a luxusnak: Vajna Timi már nem szórhatja a pénzt

Andy Vajna fél évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel hunyt el. Felesége nem tudja feldolgozni a férje elvesztését, és a lelki fájdalmai mellett komoly anyagi gondjai is akadtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.