Survivor Alexandrára vetett szemet Colin Farrell

forgatás Colin Farrell Survivor Alexandra Dumbo Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor egykori játékosa, Alexandra elárulta, ő volt az egyik táncos a Dumbo című filmben. Állítólag a szépségén még Colin Farrell szeme is megakadt.

Különleges megtiszteltetés érte a Survivor egykori játékosát, dr. Demeter Alexandrát: szerepet kapott a Dumbo című filmben. Mivel korábban ritmikus sportgimnasztikával foglalkozott, jelentkezett a castingra, és kiválasztották az egyik táncosnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nyarat akarok, de most azonnal #waitingforsummer

Dr. Demeter Alexandra (@demeteralexandra) által megosztott bejegyzés,

Abban a bizonyos jelenetben 49 másik lánnyal szerepelt ugyanolyan ruhában, a film egyik főszerepelője, Colin Farrell pedig pont őt nézte ki magának.

Korábban azt gondoltam Colinról, hogy nem jó pasi, viszont amikor élőben megláttam, rájöttem, tévedtem. Sőt úgy láttam, neki is tetszettem. Amikor a mi jeleneteinket vették fel, ott álltunk ötvenen ugyanolyan ruhában, sminkben, Colin mégis engem nézett. Életemben nem voltam még ilyen zavarban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.