Polgár Tünde fiát azzal vádolták meg, hogy teherbe ejtett egy lányt

Polgár Dániel vád Polgár Tünde influenszer várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Influenszerként is tevékenykedik a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde fia, a 17 éves Dániel. Egy kommentelő most durva vádakkal illette.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde 17 éves fia, Dániel influenszerként is tevékenykedik. Instagram-oldalán egy követő most durva dolgot állít a fiúról. Azt írja, a vlogger teherbe ejtett egy Fanni nevű lányt, aki el szeretné vetetni a gyereket – írja a Bors.

„Ez nem vicces, ez egy szörnyű pletyka” – reagált Dániel a vádra.

Durva dolgot állít egy kommentelő Polgár Tünde fiáról Forrás: YouTube/Polgár Dániel

A lap megkereste a fiú édesanyját, Polgár Tündét is. „Mondtak már rá többféle dolgot, de ez a gyerek dolog egyenesen nevetséges” – jelentette ki a luxusfeleség.

Azt is kifejtette, hogy amikor Dani elindította a vlogját, elbeszélgettek vele, hogy felkészítsék arra, sokaktól kap majd hideget-meleget. „Figyelmeztettük, hogy nem szabad ezzel törődni. Természetesen ha valaki egy határt átlép, akkor magunk vesszük kezünkbe az ügyet, jelentjük vagy tiltjuk a kellemetlenkedőt” – magyarázta a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.