Fegyveresek mészárolták le az embereket egy amerikai bevásárlóközpontban – Sokkoló felvételek

mészárlás fegyveres támadás áldozat bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi El Paso egyik bevásárlóközpontjába egy vagy két fegyveres rontott be és tüzelni kezdett az ott tartózkodó ártatlan emberekre. Rengeteg sérült és halott van.

A hírek szerint legalább 11 embert szállítottak kórházba és a halálos áldozatok száma már a 20-at is meghaladja abban a szörnyű mészárlásban, amelyet feltehetően két fegyveres követett el, amikor berontott egy texasi bevásárlóközpontba és tüzelni kezdett.

Egy szemtanú elmondta, legalább tíz lövést hallott, amikor belépett a boltba és legalább két ember kezében fegyver volt.

A helyszínt ellepték a kommandósok, a bevásárlóközpont dolgozói pedig evakuálták az épületet, a vásárlók feltett kézzel igyekeztek elhagyni a tragédia helyszínét.

A rendőrök vizsgálják, terrorcselekmény történt-e, a CNN információi szerint egy 21 éves férfit őrizetbe is vettek, a kihallgatása jelenleg is tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.