Egy szóváltás miatt szúrtak mellkason egy 29 éves férfit Budapesten

Forrás: Thinkstock -
bűntény mellkason szúrta életveszélyes állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyesen megsérült az a férfi, akit mellkason szúrt támadója Budapesten, a XVIII. kerületben. Nem tudni, mi volt a szóváltás oka, mindenesetre a fővárosi rendőrök kevesebb mint öt óra alatt elfogták az elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Gy. Imre 36 éves budapesti lakos ellen, aki 2021. április 26-án 18 óra körül Budapesten, a XVIII. kerületi Csontváry Kosztka Tivadar utcán előzetes szóváltást követően késsel mellkason szúrt egy 29 éves férfit. A sértett a szúrás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett - írja a police.hu.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Az életvédelmi nyomozók egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit kevesebb mint öt óra alatt lakásán elfogtak. Elfogását követően a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.