Hatalmas fogás: drogkereskedőket ítéltek el Pécsett

Forrás: shutterstock -
Pécs börtön drogkereskedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több év szabadságvesztéssel sújtott a Pécsi Ítélőtábla három dél-dunántúli vádlottat drogkereskedelem miatt - tájékoztatta a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Az egyik vádlott 2019 nyarán állapodott meg egy társával arról, hogy beszerzőútjaira gépkocsival szállítja őt, és ennek fejében részesül a drogból. Ennek megfelelően a vádlottat társa 2019-ben és 2020-ban rendszeresen különböző helyszínekre szállította, ahol extasy tablettát vásárolt, amelyet továbbértékesített. Egy idő után az elsőrendű vádlott - vevőkörének bővülése után - egy harmadik embert is beszervezett a szállítására.

A táblabíróság a kábítószerrel kereskedő vádlottat hét, két társát öt és két év fél év szabadságvesztéssel sújtotta - olvasható a közleményben. Az ítélet jogerős - írja az MTI.

Illusztráció Forrás: shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.