Kutyával futni? Gelencsér Timi megmutatja, hogyan csináld helyesen - Videó

Gelencsér Tímea kutyás futás futás sport Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Kon-tour című online beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe.

A mai epizódban Gelencsér Timi mutatja meg, hogyan fussatok négylábú kedvenceitekkel helyesen. Kutyusa, Licsi fajtájából fakadóan hatalmas mozgásigényű, ám a szépségkirálynőt mégsem ez motiválta először, hanem nővére szerettette meg vele a futást. Korábban kifejezetten nem szeretett futni, de mára el sem tudja enélkül képzelni az életét.

Mielőtt Timi beavatná a nézőket tippjeibe és bevált praktikáiba, egy fontos misszióra hívja fel a figyelmeteket, amely Licsi által nyert értelmet az életében.

Forrás: Polyák Attila

A gyönyörű szépségkirálynő öt praktikus tanáccsal lát el minden olyan mozogni vágyót, aki kutyusával szeretne együtt sportolni. Timi segít ebben a felszereléstől egészen a gyakorlati tippekig, így, ha ti is kedvet kaptatok, mindenképp nézzétek meg a Kon-tour legújabb részét.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Extra szemsmink lépésről lépésre a TikTokról - Videóhttp://www.life.hu/kontour/20211222-extra-szemsmink-lepesrol-lepesre-avagy-marko-rebeka-igy-hivta-segitsegul-a-tiktokot-video.htmlA Life.hu Kon-tour beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe. Kon-TourOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.