Indul a visszaszámlálás a Balaton Soundra

Forrás: FB Balaton Sound -
Balaton Sound Armin Van Buuren pmsza fesztivál Nyár indulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 nap és indul a Balaton Sound. Érkezik a világelső DJ, Armin van Buuren, jön még Cattaneo, aki Nick Warrennel egyszerre lép a Sound Nagyszínpadára.

Már csak ötvenet kell aludni és végérvényesen beindul a Balaton Sound, a nyár egyik legjobban várt fesztiválja. A fellépők névsora - a most bejelentett nevekkel - már szinte 100%-os.

Forrás: FB Balaton Sound

Jön Armin van Buuren a trance univerzum legismertebb DJ-je, Cattaneo és Nick Warren egyszerre lépnek a Sound Nagyszínpadára. Jön a két, mindenre elszánt, kirobbanó formában lévő elektronikus zenész, Dimitri Vegas & Like Mike, a Nervo és szintén a Soundra készül a négy fiatal és tehetséges zenész alkotta Clean Bandit formáció. Megkapó folkos-neoromantikus zenéik stílusa a deep house világához közel álló, finomhangolású elektronika és a klasszikus vonós, illetve fúvós hangszerek keltette varázslat egyedülálló fúziója.

A ByTheWay-es fiúk is ott lesznek a B The First döntőjénhttp://www.life.hu/news/20140520-az-x-faktoros-bytheway-is-fellep-a-pely-barna-altal-inditott-b-the-first-tehetsegkutato-dontojen.htmlA 2013-as X-Faktor döntős csapata is élőben fellép az egyedülálló online tehetségkutató, a B The First június 3-i döntőjén a Pesti Magyar Színházban. A tét, hogy ki lép fel az idei Viva Comet Gálán! Ne hagyjátok ki!News--Így napoznak a boldog békákhttp://www.life.hu/news/20140520-kicsi-es-nagy-beka-napozik-egy-novenyi-agon-jakartaban-indoneziaban.htmlA kétéltűek egy növényi ágba kapaszkodva lazulnak. Cukik, na! Irigyeljük őket!NewsOrigoHosszú Katinka ismét tarolthttp://www.life.hu/news/20140519-hosszu-katinka-uszono-6-aranyermet-szerzett-a-egyesult-allamokbeli-charlotte-ban-zajlo-uszo-grand.htmlKétszáz vegyesen és kétszáz háton is győzelmet aratva, hat aranyéremmel zárta vasárnap Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló úszó grand prix viadalt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.