Ilyen Nick Cave legborzalmasabb napja

halál zene heroin fiú család Nick Cave gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Senki nem ismerheti a saját történetét, hiszen ő maga a történet főszereplője” – így fogalmazott az Nick Cave a róla szóló filmben. Ő maga sem ismerte a saját történetét, nem láthatta előre 15 éves fia halálát. Ha látta volna, nem engedte volna fel arra a bizonyos sziklára, amelyről fia 2015. július 15-én lezuhant.

Nick Cave pszihedelikus, depressziós világa a történtek után valószínűleg tovább tágul majd, ezzel még nagyobb terhet róva a család többi tagjára: feleségére, az egykori modellre, Susie Bickre, illetve elhunyt kamaszfia ikertestvérére. Pedig az ausztrál rockzenész, dalszerző, író, énekes világa már így sem szűkölködött a lélek sötét bugyraiban, megjelent könyvei - És meglátá a szamár az Úrnak angyalát, Bunny Munro halála – illetve legíresebb zeneszámai is mind erről tesznek tanúbizonyságot.

A gyász, amit most az énekes átél, minden bizonnyal hasonlóan jó és mélyről jövő zeneszámokat fog szülni.

Kedd este hat óra tájékán találtak rá a fiatalra a sussexi Ovingdean-szakadék alján a járókelők, és hiába látták el gyorsan a sérüléseit, végül belehalt a zuhanásba. A rendőrség egyelőre kizárja az idegenkezűség, minden bizonnyal véletlen baleset okozta a fiatal halálát, akit 57 éves édesapja és édesanyja mellett a saját ikertestvére is gyászol. Az eset körülményeit még vizsgálják.

Kicsik is, sárgák is, és imádnánk, ha a mieink lennének — 22 érdekesség a minyonokrólhttp://www.life.hu/kult/20150713-kicsik-is-sargak-is-es-imadnank-ha-a-mienk-lennenek-22-erdekesseg-a-minyonokrol.htmlEredetileg egy rajzfilmgonosz segítői voltak, de olyannyira odavan értük a világ, hogy a sárga cukiságok most saját filmet is kaptak — de milyennek tervezték eredetileg a minyonokat, mi a kedvenc ételük, honnan jön a nyelvük, ki adja a hangjukat, hol láthattuk-láthatjuk még őket? Ezekre és sok másra is választ adunk.KultOrigoMeghalt Roger Rees színészhttp://www.life.hu/kult/20150711-meghalt-roger-rees-szinesz-1.html71 éves korában elhunyt Roger Rees színész, akit a Cheers-ből, Az elnök embereiből és a 13-as raktárból is ismerhettek a nézők.KultBotrány a szegedi Abigél előadáson: néző mászott a színpadrahttp://www.life.hu/kult/20150711-botrany-a-szegedi-abigel-eloadason-nezo-maszott-a-szinpadra.htmlA Szegedi Szabadtéri Játékok péntek esti Abigél előadásán a második felvonás elején egy néző mászott fel a színpadra és egy monológba kezdett.KultLáttad már, Nicki Minaj hogyan rázza a fenekét? http://www.life.hu/kult/20150711-lattad-mar-nicki-minaj-hogyan-razza-a-feneket-anaconda-cimu-szamaban.htmlEgy évvel ezelőtt, augusztusban volt Nicki Minaj Anaconda című számának klippremierje. Azóta közel 484 millióan nézték meg az egyik videomegosztó portálon, hogyan is rázza nem mindennapi fenekét az énekesnő. Kult--Szily Nóra a lélek dolgairól - Lélekbúvárhttp://www.life.hu/kult/20150710-szily-nora-lelekbuvar-cimu-uj-musora-a-lifenetwork-tevecsatornan.htmlSzily Nóra hosszú évek óta foglalkozik a lélek dolgaival. A Life Network tévécsatornán induló új műsora, a Lélekbúvár minden fontos témát érinteni fog. Kult--Itt a 3D-s pornófilm legújabb előzetese (18+)http://www.life.hu/kult/20150702-itt-a-3d-s-pornofilm-legujabb-elozetese-gaspar-noe-love-cimu-filmje.htmlA Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be először Gaspar Noé (A visszafordíthatatlan) legújabb alkotását, a LOVE-ot, aminek egyik érdekessége, hogy 3D-ben vetítik a mozik. Cannes-ban kiverte a biztosítékot: eddig senki nem próbálkozott azzal, hogy pornót forgasson 3D-ben.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.