Szily Nóra a lélek dolgairól - Lélekbúvár

Forrás: Baka Szabolcs -
önismeret párkapcsolat tévé Lélekbúvár Szily Nóra elengedés műsor karrier megbocsátás gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra hosszú évek óta foglalkozik a lélek dolgaival. A Life Network tévécsatornán induló új műsora, a Lélekbúvár minden fontos témát érinteni fog. 

Az utóbbi években dübörög az önsegítő könyvek piaca. Írások, tréningek, előadások százai ígérnek eszközöket és megoldásokat a sikeres, boldog élethez. Párkapcsolat, gyereknevelés, karrier, újrakezdés, elengedés, megbocsátás, önismeret, önelfogadás…

Forrás: Baka Szabolcs

Az első adás vendége Erdélyi Mónika és Komolcsin Laura buisness coach lesz, akikkel a műsorvezető a pályamódosításról és karrierről fog beszélgetni. Kiderül, hogy milyen megérzésekre érdemes odafigyelnünk, és mikor kell óvatosnak lennünk. A további témák között szerepel például a társkeresés nehézsége, amikor is Kánya Kata mesél majd tapasztalatairól Sándor András író társaságában, aki nemrég írta könyvét az internetes társkeresés rejtelemiről. Gondolnánk, vagy nem, de a hírességek is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint bárki más az életben: Sarka Kata például nem szeret sok ember elé kiállni, mert lámpalázas, Farkasházi Réka pedig ugyanolyan aggodalmakat él a gyermekneveléssel kapcsolatban, mint a „civilek”.

A további vendégek között szerepel még többek között Tóth Gabi, Hadas Kriszta, Kokó, Malek Andrea, Csobot Adél és Pokorny Lia.

„A cél az együtt gondolkodás, ami további gondolkodásra késztet” – nyilatkozta Szili Nóra.

Lélekbúvár - Szily Nóra műsora

Július 18-tól a LifeNetworkön, minden szombaton 16:30-kor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.