Adele slágere, ahogy még sohasem hallottad – Vicces videó

Jimmy Fallon dal együttes hangszer szám Adele előadás The Roots gyerekjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aranytorkú énekesnő a műsorvezető, Jimmy Fallon és a The Roots együttes tagjaival együtt keltette életre a Hello című számot – egy aprócska kis csavarral.

Alig néhány hete tért vissza Adele a színre legújabb Hello című dalával, amellyel egy csapásra felrobbantotta az internetet és a slágerlistákat. A számot, amely miatt az elmúlt időszakban több tízezer nő kereste fel exszerelmét, ezúttal egy eddig sosem hallott változatában hallhatjuk, hála a The Roots nevű zenekarnak, Jimmy Fallon műsorvezetőnek és a gyerekeknek szánt játékhangszereknek. Íme:

Megrázó videót tett közzé a partidrog miatt súlyos agykárosodást szenvedett fiúhttp://www.life.hu/drlife/20151125-jordy-hurdes-ecstasy-miatt-szenvedett-sulyos-agykarosodast-masokon-is-segiteni-akar.htmlA kábítószer használat veszélyeire hívja fel kortársai figyelmét az a fiatal srác, aki ecstasy miatt szenvedett agykárosodást. Dr. Life--Több, mint testőr? Adele ellopta Lady Gaga szexi pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-adele-lecsapta-lady-gaga-kezerol-a-testoret.htmlA Hello című dallal visszatérő énekesnő, úgy fest, lecsapta Lady Gaga kezéről a szexi testőrét. TV + Sztárok--9 hétköznapi tárgy, aminek olyan a hangja, mint Csubakkáé - Videó!http://www.life.hu/kult/20151130-vicces-video-csubakka-hangjat-utanozzak-hetkoznapi-targyak-segitsegevel.htmlJimmy Kimmel előszeretettel közöl műsorában vicces és ötletes otthoni videókat a nézőktől. Most pár lelkes Star Wars-rajongó küldött neki felvételeket Han Solo szőrős barátjáról. KultOrigoÍgy maszkírozták el Adele-t a nagy átveréséhez - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151123-adele-mindenkit-atvert-a-hasonmasversenyen.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk: egy tévécsatorna által rendezett Adele-hasonmásversenyen tűnt fel az énekesnő, aki mindenkit meglepett váratlan húzásával. TV + Sztárok--Ennél meghatóbb videót még nem láttál - Szeresd a szüleidet, ameddig lehet!http://www.life.hu/csalad/20151130-meghato-video-a-szuloi-szeretetrol-egy-nemet-reklam-lattan-zokog-az-internet.htmlEgy német cég igazán különleges karácsonyi reklámot készített az ünnepek alkalmából. A videó úgy kezdődik, hogy egy idős bácsi szomorú üzenetet kap. CsaládOrigoHoppá! Adele lekoptatta Beyoncét!http://www.life.hu/kult/20151110-adele-nem-akar-egyutt-enekelni-beyonceval.htmlAdele négy év kihagyás után elképesztő sikerrel tért vissza a zene világába, így nem is véletlen, hogy Beyoncé nagyon szeretett volna egy duettet énekelni vele. Adele reakciója azonban meglepte. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.