Törőcsik Mari nem fog visszavonulni: "Amíg a színpadon vagyok, addig élek"

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
színpad színésznő visszavonulás Törőcsik Mari Zsótér Sándor Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt arról cikkezett a sajtó, hogy a visszavonulást fontolgatja a nemzet színésze. A 80 éves Törőcsik Mari azonban ma már egészen másképp vélekedik erről.
Törőcsik Mari a 80. születésnapja alkalmából rendezett gálaesten a Nemzeti Színházban Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Ez az őrült Zsótér – én mondhatom ezt, mert nagyon szeretem – mindenre rávesz engem! Még erre is, most játszhatom el az öreg Galileit!

Én, kérem, sosem fogok visszavonulni, amíg a színpadon vagyok, addig élek, hiszen ez az életem."

Törőcsik Mari egészségügyi állapotával az elmúlt hónapokban sok gond adódott, és több estét és tévéfelvételt is le kellett mondania. A művésznő azonban mára jól van, a nézők pedig hamarosan a Galilei élete című darabban láthatják viszont.

A világ legsikeresebb asszonyai: Törőcsik Mari

Minden idők egyik legnagyszerűbb és legismertebb magyar színésze, nem mellesleg pedig Magyarország egyik legbefolyásosabb nője. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében hazai vizekre evezünk, és egy igazi legenda életútját járjuk körbe. A Life.hu cikkéért kattints ide!
Adele slágere, ahogy még sohasem hallottad – Vicces videóhttp://www.life.hu/kult/20151201-adele-enekesno-hello-cimu-dala-a-the-roots-es-jimmy-fallon-kozremukodesevel.htmlAz aranytorkú énekesnő a műsorvezető, Jimmy Fallon és a The Roots együttes tagjaival együtt keltette életre a Hello című számot – egy aprócska kis csavarral. Kult--Elton John segít Lady Gagának legújabb albumábanhttp://www.life.hu/kult/20160121-lady-gaga-enekesno-legujabb-dalait-elton-john-irja.htmlHa két ilyen tehetség összeáll, abból csakis valami nagyon különleges és jó dolog sülhet ki. Kult--Gondoltad volna? Hatalmas titok derült ki az Igazából szerelem című filmrőlhttp://www.life.hu/kult/20151216-az-igazabol-szerelem-cimu-film-titka-kiderult.htmlAkkor együtt maradt az Emma Thompson és Alan Rickman által alakított házaspár az Igazából szerelem című filmben, vagy sem? A forgatókönyvíró elárulta! Kult--Egy ágyban Marilynnel - Kiállítják a szexszimbólum ikonikus fényképeithttp://www.life.hu/kult/20160119-marilyn-monroe-szineszno-es-szexszimbolum-hires-fenykepeibol-nyilik-kiallitas-londonban.htmlMinden idők egyik leghíresebb és leggyönyörűbb színésznője egy szál ágyneműben csábítja a közönséget abba a londoni galériába, ahol hamarosan kiállítják a valaha készült legnevesebb képeit. KultOrigoDiCaprio exbarátnője, Kelly Rohrbach bújik Pamela Anderson piros fürdőruhájábahttp://www.life.hu/kult/20160105-kelly-rohrbach-modell-szineszno-lesz-az-uj-baywatch-film-foszereploje.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach lesz az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője. Kult--Vandálkodással ünnepelt J. K. Rowling, amikor befejezte a Harry Potterthttp://www.life.hu/kult/20160113-j-k-rowling-irono-vandalkodassal-unnepelte-hogy-befejezte-a-harry-potter-konyvsorozatot.htmlNehéz elhinni az írónőről, pedig ő maga állítja: nem mindennapi, és számára is elítelndő módon ünnepelte meg, amikor befejezte a varázslótanonc utolsó kötetét. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.